τελικα υπαρχει τελευταια εγκυρη πληροφορια για το ΑΝ κ ΠΟΤΕ θα μπορούμε να παρουμε τελη για το υπολοιπο της χρονιας που μενει?![]()
τελικα υπαρχει τελευταια εγκυρη πληροφορια για το ΑΝ κ ΠΟΤΕ θα μπορούμε να παρουμε τελη για το υπολοιπο της χρονιας που μενει?![]()
https://www.fimes.gr/2014/04/teli-ky...ias-allages-2/
................................................................................................. ...
Σήμερα εληγαν οι πινακίδες διημερου σε Ε 46 κάμπριο θειου μου.με χιλιοπαρακαλεσε(άλλο που δεν ήθελα ) να το κυκλοφορησω λίγο.αφού το εκανα καμια ωρα βόλτες το επέστρεψα.το μοναδικό που έχω να αναφέρω είναι που παρόλο που υπήρχαν παρα πολλοί αστυνομικοί λόγω της αυριανης τοπικής εορτής δεν τους εκανε καμια εντύπωση ενα όχημα χωρίς πινακίδες;;;;;;
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Alex_ (02-05-14)
ειναι που θα σου τυχη...εγω πηγαινα βολτα στον πειραια χωρις πινακιδες μονο με το Μ κ σε ολη την παραλιακη μπ@τσοι παντου παντου ομως κανενας δεν με σταματησε!ενα πρωι ξεκινησα για σαλονικα μολις βγηκα εξω απο το σπιτι με σταματησαν αμεσως πηγα σαλονικα μεσα στην πολη δεν με σταματησε κανενας!![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Alex_ (02-05-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (02-05-14)