Στην αντιπροσωπεία?
Στην αντιπροσωπεία?
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Mόλις γύρισα από την αντιπροσωπεία απογοητευμένος... 47¤!!!
Δεν πειράζει, καλά είναι κι έτσι...![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Καλησπερα.Και εγω πριν κανα χρονο το ειχα αλλαξει απο αντιπροσωπεια στα 45 ευρω.
Καλημερα σε ολους
Ειμαι νεος στο φορουμ και εχω αντιμετωπισει κι εγω διαφορα μικροπροβληματα που εχουν αναφερθει οπως
ουρανος
ταπετσαριες
ντουλαπακι
παραθυρα
τα οποια και τα διορθωσα σχετικα ευκολα μονος μου
Εχω ομως ενα προβλημα εδω και 2 χρονια το οποιο δεν μπορω να παω σε συνεργειο για οικονομικους λογους...
Ο ανεμιστηρας του καλοριφερ δεν λειτουργει και ειναι το ψηφιακο διζωνικο (Ε36 316 coupe 96 β εξαμηνο)
Αρχικα αχισε να κανει ενα περιεργο θορυβο σαν να ζοριζετε ο ανεμιστηρας ωσπου καποια στιγμη σταματησε να λειτουργει εντελως. Ομως αν επεφτα σε καμια λακουβα ξαναξεκινουσε ωσπου σταματησε να γινετε και αυτο. Την τελευταια φορα που λειτουργησε παλι δουλευε ζορικα φυσικα παρατηησα οτι οταν ανοιγα τον διακοπτη των φωτων αλλαζαν και οι στροφες του. Τωρα εχει να δουλεψει κανα εξαμηνο. Επισης ο αερας που βγαινει με την φυσικη ροη τον χειμωνα βγαζει κρυο και το καλοκαιι ζεστο.
Να σημειωσω οτι η ηλεκτρονικη μοναδα λειτουγρει κανονικα.
Τι μπορω να κοιταξω σιγα σιγα για να βρω καμια ακρη γιατι δεν παλευεται αλλο ετσι.
moter ?
πιστευω οτι ειναι συνδυαστικο το προβλημα:
οι "βανες" εχουν κολλησει ( βρισκονται πισω και αριστερα απο το κουτι ασφαλειοθηκης οι οποιες εχουν να κανουν με το ζεστο/κρυο στο καλοριφερ.
για επισκευη εχει αναφερθει κατι με χτυπημα αλλα δεν θυμαμαι
για το αλλο θεμα αν καταλαβα , εχει να κανει με οτι σε οποια κλιμακα και αν βαλεις την ενταση, αυτη ειναι σταθερη ή δεν υπαρχει.Μαλλον ο λεγομενος φακιρης η αιτια αλλα αυτο χρηζει αντικαταστασης.
τούρμπο και πράσινα άλογα
BILL007 (28-06-14)
Πρωτον το μοτερ σου εχει φρακαρει συν τα καρβουνακια δε πατανε καλα,το βγαζεις το λαδωνεις αν γυρναει και κανεις μια προσευχη!!αλλιως αλλαγη για να βγει ειναι λιγο ως πολυ μανικι.Για το δευτερο ειναι οι ηλεκτροβανες του καλοριφερ στο χωρο της μηχανης δεξια αυτες μονο αλλαγη.
BILL007 (29-06-14)
Παιδιά εμένα έχει βγάλει αντλία νερού, θερμοστάτη μαζί κ το πλαστικό καβούκι του,αντλία βενζίνης. Εχθές το βράδυ μου έκανε κάτι τρελά ο δείκτης της βενζινης μία ήταν σταθερός κ έδειχνε ότι είναι στη ρεζέρβα μετά έδειξε κανονικά κ μετά άρχισε πάλι τον κατήφορο![]()
Μόνο ο Θεός θα με κρίνει!!
Ξέχασα κ ένα ακόμα τον υδράγυρο στο βεντιλατέρ
Μόνο ο Θεός θα με κρίνει!!