Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 23

Θέμα: Ε39 540 COMPRESSOR by ESS

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Welcome to the FI world! Τα προβληματα ειναι και αυτα μερος της διαδικασιας. Οσοι εχουν ασχοληθει με εκτεταμενες μετατροπες τα εχουν αντιμετωπισει.
    Το προβλημα σου με το ρελαντι, (αν δεν στρωσει αφου ο εγκεφαλος ισως να χρειαζεται καποιο χρονο για adaptation-αν τον εχεις κανει και reflash- οποτε προσπαθει να αποκτησει καινουργιες fuel trimming curves στο ρελαντι μιας και εκει δουλευει σιγουρα closed loop) πιθανον να οφειλεται στη θεση της σκαστρας, που αν βρισκεται πολυ κοντα σε ενα ευαισθητο MAF, κατα την εκτονωση της επηρεαζει την ροη του αερα (με την δημιουργια μικρου στροβιλισμου) και κατα συνεπεια και την ποσοτητα που ψεκαζουν τα μπεκ στο ρελαντι. Αυτο παιρνει καποια δευτερολεπτα και μετα απο λιγο ομαλοποιειται η ροη του αερα και κατ επεκταση οι στροφες του ρελαντι.
    Αν αλλαξεις σκαστρα προσπαθησε να χρησιμοποιησεις κλειστου τυπου. Οι ανοιχτου τυπου, μιας και χρησιμοποιεις MAF ειναι πιθανο να σου δημιουργησουν περισσοτερα προβληματα στο ρελαντι. Υπαρχουν βεβαια και οι διπλου εμβολου που εχουν επιστροφη αλλα ταυτοχρονα και εκτονωση στον αερα (by pass & blow off). Το καθε αυτοκινητο αντιδρα διαφορετικα οποτε η δοκιμη ειναι ο καλυτερος σου συμβουλος σε αυτες τις περιπτωσεις. Good Luck!
    Ευχαριστω για τις πολύ χρησιμες πληροφορίες Δημητρη . Σιγουρα θα μελετησω αρκετα τα θεματα που αναφερεις αν και ΔΕΝ αγχωνομαι καθως το τεχνικο team που εχει αναλαβει την μετατροπη ειμαι σιγουρος πως θα εχει ηδη την λύση σε οποιοδηποτε προβλημα τυχον υπαρξει στο αυτοκινητο , πραγμα που απευχομαι .

Να υποθεσω πως εχεις καταλαβει ποιος ειμαι . Ειμαι ο αδελφος του Τακη που πηρε το μοτερακι σου το γρηγορο για το miata του απο την Ερυθραια .... Και φιλος του Βαγγελή του GEO που του εχω ταξει κατουρηματακι με ανοιχτο παραθυρο αλλα ΔΕΝ θελει να το πιστεψει
    Με σένα οταν ανοιξε απλα μαζεψε λεει εναν Βασιλοπουλο , μας ειπε στην αρχη και μετα αρχισε και το μαζευε ...Επεσε στον μισο Βασιλόπουλο μην σου πω πως σε κανα μηνα θα λεει ο ψευτης πως σε περασε κιολας .... Του εχω ταξει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μισο Βασιλοπουλο και του εχω πει ... Μολις σταματησουμε , ανοιγεις παραθυρο συνοδηγου και κατουραω μεσα αλλα ολο το κοκορακι μου κανει και ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να τον τιμωρησω .....

Περαν της πλακας και του χαβαλε που κανουμε και παντα σε φιλικο κλίμα ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ( το διαβαζει τωρα και γελαει το λαμογιο ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ) Οταν με το καλό πατησω σωστα στον δρόμο θα ηθελα ενα φιλικο μεταξυ μας ανοιγματακι να μετρησουμε διαφορες και αποδοσεις μιας και ξερω πως κλυκλοφορεις με ενα απο τα καλύτερα της πιατσας.

Θα μιλησουμε σιγουρα ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E39COMP : 23-04-10 στις 12:07
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οκ man. Το μιατακι μου εραβε αλλα δυστυχως δεν εζησε πολυ στα χερια του καινουργιου ιδιοκτητη του. Ελπιζω το μοτερ στο νεο του αυτοκινητο να γνωρισει στιγμες δοξας, οπως τοτε που καθαριζε στην κερατεα ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ 997 και RS4.
    Με τον Βαγγελη μιλαμε...
    οσο για την κοντρα μας επειδη ειναι φιλος αφησα γκαζι στα 280 στο ΑΒ και τωρα απο οτι μου λες βγαζει γλωσσα
    Εσυ που τον ειδες προσφατα, καταφερε να τελειωσει την βαση τηλεσκοπιου που εφτιαχνε? Εμενα δεν μου λεει, αλλα απο οτι φαινεται ισως του χρειαστει αν ανοιξει και με σενα

Οτι χρειαστεις αν μπορουμε να βοηθησουμε, εδω ειμαστε...Τα λεμε

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E39COMP Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω για τις πολύ χρησιμες πληροφορίες Δημητρη . Σιγουρα θα μελετησω αρκετα τα θεματα που αναφερεις αν και ΔΕΝ αγχωνομαι καθως το τεχνικο team που εχει αναλαβει την μετατροπη ειμαι σιγουρος πως θα εχει ηδη την λύση σε οποιοδηποτε προβλημα τυχον υπαρξει στο αυτοκινητο , πραγμα που απευχομαι .

Να υποθεσω πως εχεις καταλαβει ποιος ειμαι . Ειμαι ο αδελφος του Τακη που πηρε το μοτερακι σου το γρηγορο για το miata του απο την Ερυθραια .... Και φιλος του Βαγγελή του GEO που του εχω ταξει κατουρηματακι με ανοιχτο παραθυρο αλλα ΔΕΝ θελει να το πιστεψει
    Με σένα οταν ανοιξε απλα μαζεψε λεει εναν Βασιλοπουλο , μας ειπε στην αρχη και μετα αρχισε και το μαζευε ...Επεσε στον μισο Βασιλόπουλο μην σου πω πως σε κανα μηνα θα λεει ο ψευτης πως σε περασε κιολας .... Του εχω ταξει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μισο Βασιλοπουλο και του εχω πει ... Μολις σταματησουμε , ανοιγεις παραθυρο συνοδηγου και κατουραω μεσα αλλα ολο το κοκορακι μου κανει και ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να τον τιμωρησω .....

Περαν της πλακας και του χαβαλε που κανουμε και παντα σε φιλικο κλίμα ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ( το διαβαζει τωρα και γελαει το λαμογιο ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ) Οταν με το καλό πατησω σωστα στον δρόμο θα ηθελα ενα φιλικο μεταξυ μας ανοιγματακι να μετρησουμε διαφορες και αποδοσεις μιας και ξερω πως κλυκλοφορεις με ενα απο τα καλύτερα της πιατσας.

σου εχω πει να φτιαξεις το κασονι σου και να παμε να σε ξετρυπησω αλλα μεχρι να το φτιαξεις θα εχω παρει M5 οπωτε δεν θα εχει νοημα!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E39COMP Εμφάνιση μηνυμάτων

ρε τι ανοιγμα να κανεις με του turbodog? ειναι σαν να ανοιγει 316 με M3!!!!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

φοβηθηκα και μονο που το ειδα.......
    καλοπατητο!

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτα ειναι ...!!!
    Αντε με το καλο να το χαρεις ..γιατι θα το χαρεις πιστεψεμε !!!
    Ελπιζω να μη σε τρομαξει γιατι ειναι ΤΕΡΑΣ !!!
    ΥΓ.Καλυτερα που δεν εκανες αυτο το project με Ζ3 γιατι θα ηταν ενα ΧαροΤερας !!!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε μου πολλα μπραβο κ απο εμενα μονο κ μονο για την αποφαση να compresareis ενα μοντελο σπανιο (αρκετοι στο Ε39 θα προτιμουσαν ενα τιμιο 528i τοτε η ενα καλο Μ5 ) k ευχομαι ειλικρινα οτι καλυτερο σε αξιοπιστια πανω απο ολα κ επειτα σε δυναμη!

Θεωρω οτι η εταιρια που εχεις επιλεξει ειναι κορυφη......

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lourbas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου πολλα μπραβο κ απο εμενα μονο κ μονο για την αποφαση να compresareis ενα μοντελο σπανιο (αρκετοι στο Ε39 θα προτιμουσαν ενα τιμιο 528i τοτε η ενα καλο Μ5 ) k ευχομαι ειλικρινα οτι καλυτερο σε αξιοπιστια πανω απο ολα κ επειτα σε δυναμη!

Θεωρω οτι η εταιρια που εχεις επιλεξει ειναι κορυφη......
    Το 528 δυστυχως μου φανταζε λιγο και το Μ5 ειναι ενα απο τα μοτερ που δεν βγηκαν και τόσο " τιμια " τελικα . Δυστυχως επίσης για να αγορασω ενα Μ5 απο Γερμανια ωστε να το κοψω και να τα ριξω στο δικο μου , δυο ηταν τα προβληματα ...
    α) Υπερδιπλασιο κόστος απο οτι το 540 που αγορασα
    β) Τα χλμ που θα ειχε το Μ5 θα ηταν ΑΚΡΩΣ απαγορευτικά ωστε να δινουν την ασφαλεια ενος καλού κινητηρα ....

Ετσι λοιπον και επειδη υπηρχε το σαρακι του V8 αποφασισα να στραφω στον πολύ καλό Μ62 που σε γενικες γραμμες και με την αναλογη προσοχη και πρόληψη εχει βγαλει αρκετες χιλιαδες απροβληματιστα χλμ . Ετσι λοιπον αποφασιστηκε το συγκεκριμένο project οπου και συνεχιζεται ....

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για τις ευχες σου .
    Τι ιδιο ελπίζω και γνωριζω και εγω για την εταιρία που επέλεξα και ετσι καπως θελω να μου βγει .
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να το χαίρεσαι φίλε μου!Eύχομαι τα καλύτερα!

Πάντως αν το έκανες στο Ζ3 θα ήταν και κάτι εντελώς outstanding...

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο ρε αγορινα . . .

Να το χαρεις οπως του αρμωζει . . .

Με το καλο να τελειωσεις . . .

Τι ηχος διαβολεμενος ηταν αυτος ; ; ;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές