Θα τον εκραξε κανας ενδιαφερόμενος "διαβασμενος".
Τι να το κανεις όμως....η νοοτροπία μετράει.
Αν δεν υπήρχε και η αγγελία του ιδιώτη ποιος θα το παιρνε χαμπαρι;
Κανείς!
Απλά ο συγκεκριμένος έμπορος πρέπει να φάει διαγραφή από τον σύλλογο εμπόρων αυτοκινήτου για να στρώσει
Detailing Madness
ενας φιλος με μαντρα οταν τον ρωτησα για να Κορσα που εψαχνε μια φιλη μου:
-Ποσα χλμ εχει αυτο?
-Ποσα θες να γραψουμε?
Αυτο που ειναι απογοητευτικο ειναι το γεγονος οτι εμπορος που ητανε αν οχι ο μοναδικος ξεκαθαρος στο τι πουλαγε αλλα και το εγραφε σε ταμπελακι στον καθρεφτη του αυτοκινητου που πουλαγε (βαμμενα ή αλλαγμενα κομματια-γυρισμενα χλμ) ακομα και αυτος δεν καταφερε να γλυτωσει την κριση δυστυχως.
Ναι υπηρξε και τετοιος εμπορος αυτοκινητου στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στην Αθηνα.Καθε μερα περναγα (βραδυ συγκεκριμενα) και κοιταγα αυτοκινητα-λατρεμενη ασχολια,μπορει να γυρναγα και 10 εκθεσεις καθε βραδυ.
insane in the ///Midbrain
είχα πάει τις προάλλες σε κοντερατζή για να προσαρμόσω ένα κοντέρ στο δικό μου και τον ρώτησα αν υπάρχει έμπορος αυτοκινήτων που δεν κατεβάζει χιλιόμετρα και μου είπε 'ΚΑΝΕΝΑΣ'.
υπάρχουν δύο κατηγορίες λέει. αυτοί που καταβάζουν λίγο κι αυτοί που το ξεφτιλίζουν το θέμα.
E, ναι.
Αφού όταν είχα δώσει το 34άρι σε μαντρά - το οποίο ήταν άθικτο - μου είπε το εσωτερικό του αμαξιού ήταν για 100Κ Km κάτω όπερ και έγινε όταν το είδα στην αγγελία του. Από 220κάτι το κατέβασε στις 160.000.
Το κλου ήταν ότι μου είπε πως άμα θέλω να κατεβάσω Km (γενικά σε κάποιο όχημα) να του το πω να με στείλει σε δικό του άνθρωπο έναντι τιμήματος.
Προσωπικά δεν μου κάνει καμία εντύπωση, το θεωρώ μάλιστα δεδομένο στη χώρα μας. Απλά χάνεις την μπάλα με τα σέρβις και την συντηρήση.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Θέλω να τον πάρω τηλέφωνο και αφού βεβαιωθώ να τον κράξω όσο δεν πάει...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3724046/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4913643/
Bazil Van Sinner (27-04-14)
Για τα χαμηλά χιλιόμετρα;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.