Πάντως είναι θλιβερό ότι οι περισσότεροι από εσάς εδώ μέσα εξακολουθείτε την ίδια καραμέλα με τον Παπανδρέου, στόν οποίον προσάπτετε, απλά, τα πάντα.
Λες και ζείτε σε άλλο πλανήτη, λές και εσείς και οι ανιόντες σας δέν συμμετείχατε στον μεταπολιτευτικό εκφυλιστικό εκτροχιασμό που διέλυσε τα πάντα και απλά έσκασε επί πρωθυπουργίας του.
στο μεταπολιτευτικο λοιπον "δρωμενο" οποιο χαρακτηρισμο και να του δωσουν καποιοι οφειλουν να κατανοησουν οτι σε αυτο συμπεριλαμβανονται και οι ιδιοι, καθως και οι συγγενεις τους.
τωρα το απλα << εσκασε επι πρωθυπουργιας του>> ας το δουμε λιγακι..
ας παμε στον φεβρουαριο του 2009
στις 18/2/2009 η Ελλαδα μπηκε για δευτερη φορα σε επιτηρηση διοτι ειχε ελλειμα μεγαλυτερο του 3% ( λες και οι αλλες χωρες ειχαν λιγοτερο τεσπα)
καποιες δηλωσειςπου ειναι και στο link
«Πιστεύουμε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα από οικονομικής άποψης είναι πάνω από τον μέσο όρο. Συνεπώς, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή των ελληνικών αρχών για την ευθύνη που έχουν [...] να αντιδράσουν τώρα, γιατί δεν είναι η Κομισιόν που ασκεί πιέσεις στην ελληνική οικονομία [...] αλλά οι αγορές» τόνισε.
https://news.in.gr/economy/article/?aid=987578
και φυσικα αν μπορει κανεις ας απαντησει στο γιατι και οι εκπροσωποι των ευρωπαιων που επιτηρουσαν την Ελλαδαδεν εβλεπαν ποια ειναι η υποτιθεμενη πραγματικη κατασταση, τι εκαναν? ελεγαν ψεμματα και "μαγειρευαν" τα νουμερα οπως αργοτερα ειπωθηκε.
Αυτα γινονταν το φλεβαρη, μερικους μηνες μετα και αφου εχουν μεσολαβησει σκανδαλο siemens σχεδια πυθια, αλλαγες στην ηγεσια της αντιπολιτευσης και φυσικα οι φωτιες οπως ολα τα προηγουμενα χρονια, κατι η εκτακτη εισφορα ( ειχαν αρχισει τα οικονομικα μετρα λογω επιτηρησης και φυσικα παγωσαν οι παροχες) κατι η νωθρη πλειοψηφια κατι βλεπε αιτιασες απο το σχεδιο πυθια.
η χωρα παει σε εκλογες τον οκτωβρη.
Για να δουμε τωρα τι ελεγε εκεινη την εποχη αυτος που καποιοι απο εμας τον κατηγορουμε "αδικα".
στις 13 /9/ 2009 δηλαδη 7 μολις μηνες μετα και υπο επιτηρηση...
<<Όταν λέω «σωστός, αποτελεσματικός και δίκαιος» σημαίνει ότι ναι, θα χρειαστεί να συγκρουστούμε με πρακτικές και αντιλήψεις τού παρελθόντος. Μία από αυτές, για την οποία σιωπά η κυβέρνηση, δεν είναι απλώς πού θα βρούμε τα λεφτά, αλλά πού πηγαίνουν τα λεφτά. Γιατί λεφτά υπάρχουν.>>
https://kanali.wordpress.com/2010/04...e8-13-09-2009/
την ωρα βεβαια εκεινη αυτος ηδη συνομιλουσε με τον Στρος Καν για εισοδο της χωρας στο ΔΝΤ ( γιατι αραγε?) ετσι παραδεχτηκε ο πρωην ισχυρος ανδρας του δντ σε συνεντευξη σε γαλλο δημοσιογραφο.
Ειπε μαλιστα πως ειπε στον γαπ οτι εγω θα σε βοηθησω αλλα τους ευρωπαιους πως θα καταφερεις?
και αυτος απαντησε θα τους πεισω εγω.
Και το εκανε με τον τιτανικο και το πιστολι στο τραπεζι κλπ
Με ολες αυτες τις δηλωσεις που ηταν εντεταλμενος να κανει και να προκληθει η αλυσιδωτη αντιδραση...
Φυσικα και ο μηχανισμος στηριξης ειχε καποια προαπαιτουμενα , οπως βοηθεια μονο απο εταιρους, μη συμψηφισμος αλλων οφειλων και τα γνωστα!!!
Ποιοι βγηκαν κερδισμενοι πο ολο αυτο ας το ψαξει ο καθενας μονος του.
Αξιζει να σημειωθει η παραποιηση των στατιστικων στοιχειων το 2009 και φυσικα και ειναι αποριας αξιο πως μονο σε ενα χρονο και υπο επιτηρηση η Ελλαδα ηταν χρεοκοπημενη και θα μπορουσε να τιναξει ολη την ευρωπη στον αερα...???
Ετσι λοιπον ξεκινησαν καπως ολα, ετσι ξαφνικα!!
και για να αποδειχτει ακομα μια, περιτρανα η ενοχη του, ας σημειωσουμε την απογραφη της περιουσιας του δημοσιου που εκανε αψυχολογητα και βιαστικα, κατι που ουτε η κυβερνηση τσολακογλου δεν εκανε οταν παρεδωσε την χωρα στους γερμανους..
Αυτα για να μη τρεφουμε αυταπατες οτι ο ο γαπ δεν ηταν φυτευτος και μακαρι οπως εχω ξαναπει να τιμωρηθει απο την ιστορια και οι κατιοντες του χαχαχα να ντρεπονται για αυτον.
Κατα τα αλλα μια χωρα βυθιστηκε στη θλιψη και καταστραφηκε. Υπο ενα πρισμα... που λεει και ο Θωμας φταιμε και εμεις που στηριξαμε ολα αυτα τα χρονια αυτους που νοιαζονταν μονο για τον εαυτουλη τους.
Καμια ενοχη και ευθυνη δεν μπορει να μου προσαψει κανεις!!
Οι μονες αλλες ενοχες που εχω ειναι οταν βλεπω συμπατριωτες μου να τρωνε απο τα σκουπιδια...
υγ
Ενα καλο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ κειμενο απο τοτε... και πριν το καστελοριζο!!
https://kgrek.blogspot.gr/2010/04/blog-post_8897.html