Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 86

Θέμα: m για παντα.....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ απλά θα πω ότι αν δεν μας αρέσουν πλέον όπως βγαίνουν τα πεμβε, υπάρχουν και αλλού περτικαλιες που βγάζουν περτικαλια...

Γιατί να μην προτιμήσει κάποιος πχ ένα C63 AMG από το Μ4? Ή ένα 991?

Αυτή τη στιγμή η πεμβε δεν προσφέρει τπτ παραπάνω από τις υπόλοιπες εταιρείες, όπου μηχανολογικά και μοτερικα βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος πλυν της πορσε?

Τες πα, είμαι περίεργος να δω τι θα παίζει όταν θα βγουν τα πρώτα ΦΠΕ. Όπως επίσης, για καμμια ιδιοκατασκευη καγκελομενη και γδυμενη για γούστα, όχι πλαγιολισθησης αλλά για χρονους.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Leonidas_E39 (20-04-14)

Rides
    2

Προεπιλογή

Καλημέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Σίγουρα υπάρχουν και πάντα υπήρχαν καλύτερες φίρμες με επίσης motorsport προϊόν. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Δεν είναι πάντως διαφορετικά τα πράγματα στη Mercedes, όπως είναι πχ στις Porsche.

Σχετικά με τις νέες Μ και M-Performance, εγώ πάλι πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν πριν γίνουμε απόλυτοι να οδηγήσουμε αυτές τις νέες κατασκευές οι οποίες στα χαρτιά μας φαίνονται διαφορετικές ώστε να αποκτήσουμε συνολική άποψη.

Εγώ νομίζω ότι η νέες Μ είναι φανερά βελτιωμένες με νέες ενδιαφέρουσες τεχνολογίες, μοτέρ που μόνο turbo δε θυμίζει, πιο ελαφριές και χρήση carbon.

Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα αναπολούμε τις Μ4, όπως αναπολούμε τώρα τις Ε46. Θυμάμαι όταν είχαν βγει οι Ε46 μιλάγανε για εκτενή χρήση ηλεκτρονικών και πόσο πιο pure ήταν η Ε30.

Οπότε η συμβουλή μου είναι...υπομονή!
    Nikos

4. The Following 5 Users Say Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Alex_ (20-04-14), Bazil Van Sinner (24-04-14), ghost-rider (20-04-14), Thomelef (20-04-14), zaharias (20-04-14)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP