Αρχικό μήνυμα απο
Stunt Mike
Δεν ισχυει αυτο που λες...Δλδ το καινουριο 328 που ειναι 2λιτρο 4κυλινδρο τουρμπο με 245hp ειναι μαπα δλδ??Αν βγει ενα 2λιτρο-2.5αλιτρο τουρμπατο 4κυλινδρο //Μ με 450hp,εσυ θα λες οτι ειναι μαπα επειδη δεν εχει 6κυλινδρους??Συγχωρεστε με πραγματικα,αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοειτε.....
Μιχάλη δεν με κατάλαβες! Σε καμία περίπτωση κατ' αρχην δεν μιλάμε για μάπα... Εκεί που επικεντρώνομαι είναι στο όνομα που έχει δημιουργήσει αυτή η εταιρία και ειδικά στις εκδόσεις ///Μ... Είμαι κατά της τεχνολογίας σε τέτοιες περιπτώσεις και ναι, δεν θα ήθελα με τίποτα να δω καμία BMW σειράς ///Μ με τούρμπο (αν και έχει ήδη βγει με την Χ6 ///Μ)... Από τη στιγμή που μιλάμε για την κορυφαία έκδοση θα περίμενα 6+ κύλινδρους και πολλά ατμοσφαιρικότατα άλογα, αυτό σημαίνει τεχνολογία για μένα...
Ναι ξέρω, οι καιροί έχουν αλλάξει, ο κόσμος δεν έχει λεφτά, η κρίση θερίζει, κλπ κλπ... Ε, τότε αυτοί που δεν μπορούν ας μην αγοράσουν ποτέ τέτοια αυτοκίνητα! Κάποτε οι BMW ήταν μόνο για λίγους ακόμα και οι απλές εκδόσεις και αυτό ήταν που την έκανε ξεχωριστή σαν εταιρία όπως και τη Mercedes και πολλές άλλες...
Αυτό που θέλω να πω είναι πως καλή είναι η εξέλιξη αλλά μέχρι ένα σημείο... Για κάτι τέτοια δημιουργήματα όπως όλα τα μοντέλα σειράς ///Μ ή AMG ή Ferrari, Porsche κλπ πρέπει να διατηρείς και μία ταυτότητα, έναν χαρακτήρα και όχι να τα μαζοποιείς...! Αυτό είναι που θα σε κάνει ξεχωριστό!
Είμαι κατά της εμπορευματοποίησης σε αυτές τις περιπτώσεις...
Καθαρά προσωπική μου άποψη!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 19-04-14 στις 00:38
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!