Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: ΑΕΤΟΙ..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο σε πολλούς, όσο κι αν στεναχωρεί αρκετούς, όσο κι αν "φρενάρει" κάποιους, ανέκαθεν το πνεύμα του Έλληνα είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό, που του δίνει τη δύναμη και την τόλμη και όχι η εκπαίδευση... Ένα χαρακτηριστικό και σύντομο παράδειγμα (σχετικό με τη δουλειά μου): Ένας χειριστής ελικοπτέρου Apache εκπαιδεύεται για τον χειρισμό, τις δυνατότητες και τα συστήματα του ελικοπτέρου στην Αμερική σε μορφή σχολείου (συνδυασμός του αμερικάνικου στρατού και της κατασκευάστριας εταιρίας Boeing)... Γιατί λοιπόν υπερτερεί των Αμερικάνων χειριστών που περνάνε ακριβώς την ίδια εκπαίδευση??? ΟΕΟ? Ξέρω πολλά παραδείγματα Ελλήνων χειριστών ελικοπτέρων που έχουν προσγειώσει ελικόπτερο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ενώ είχανε χάσει τον κινητήρα... Αυτή είναι η διαφορά μας με τους υπόλοιπους, η μαγκιά και το θάρρος του Έλληνα που κυλάει στο αίμα... Μπορεί να έχουμε ένα σωρό ελαττώματα όμως πάντα θα έχουμε κάτι που άλλοι ακόμα το ψάχνουν!

Πρόσφατα που είχανε έρθει κάτι Αμερικάνοι για άσκηση πάθανε πλάκα όταν μας είδανε να πετάμε ακόμα με Huey, και μας χαρακτήρησαν "τρελούς" που πετάμε στο Αιγαίο με έναν κινητήρα... Κι όμως ο Έλληνας μπορεί...!

Ιστορικά ανήκαμε πάντοτε (αριθμητικά) στους αδύναμους όμως ποτέ κανείς δεν κατάφερε να υπερβεί τα όρια του ελληνικού λαού... Αναρωτήθηκε κανείς γιατί?

Και έρχεται εκείνη η αξέχαστη φράση για να δικαιολογήσει όλα αυτά: https://www.newsblog.gr/oi-iroes-polemoun-san-ellines/
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 19-04-14 στις 00:03
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

Alex_ (22-04-14), Βασιλης (22-04-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ψαξτε για τον Ελληνα πιλοτο Ε/Π που το προσγειωνει στο Α. Ορος τσιμα-τσιμα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο κι αν φαίνεται περίεργο σε πολλούς, όσο κι αν στεναχωρεί αρκετούς, όσο κι αν "φρενάρει" κάποιους, ανέκαθεν το πνεύμα του Έλληνα είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό, που του δίνει τη δύναμη και την τόλμη και όχι η εκπαίδευση... Ένα χαρακτηριστικό και σύντομο παράδειγμα (σχετικό με τη δουλειά μου): Ένας χειριστής ελικοπτέρου Apache εκπαιδεύεται για τον χειρισμό, τις δυνατότητες και τα συστήματα του ελικοπτέρου στην Αμερική σε μορφή σχολείου (συνδυασμός του αμερικάνικου στρατού και της κατασκευάστριας εταιρίας Boeing)... Γιατί λοιπόν υπερτερεί των Αμερικάνων χειριστών που περνάνε ακριβώς την ίδια εκπαίδευση??? ΟΕΟ? Ξέρω πολλά παραδείγματα Ελλήνων χειριστών ελικοπτέρων που έχουν προσγειώσει ελικόπτερο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ενώ είχανε χάσει τον κινητήρα... Αυτή είναι η διαφορά μας με τους υπόλοιπους, η μαγκιά και το θάρρος του Έλληνα που κυλάει στο αίμα... Μπορεί να έχουμε ένα σωρό ελαττώματα όμως πάντα θα έχουμε κάτι που άλλοι ακόμα το ψάχνουν!

Πρόσφατα που είχανε έρθει κάτι Αμερικάνοι για άσκηση πάθανε πλάκα όταν μας είδανε να πετάμε ακόμα με Huey, και μας χαρακτήρησαν "τρελούς" που πετάμε στο Αιγαίο με έναν κινητήρα... Κι όμως ο Έλληνας μπορεί...!

Ιστορικά ανήκαμε πάντοτε (αριθμητικά) στους αδύναμους όμως ποτέ κανείς δεν κατάφερε να υπερβεί τα όρια του ελληνικού λαού... Αναρωτήθηκε κανείς γιατί?

Και έρχεται εκείνη η αξέχαστη φράση για να δικαιολογήσει όλα αυτά: https://www.newsblog.gr/oi-iroes-polemoun-san-ellines/

Δύο-τρία παραδείγματα που μου έρχονται πρόσκαιρα στο μυαλό σε αυτό που λες για τον ελληνικό λαό.

Ένα, το πραξικόπημα της κύπρου, κατά το οποίο 2 ελληνικές πλευρές δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν, δεύτερο το δώσιμο της ίμβρου και της τενέδου και τρίτο ο στ******σμός του ελληνικού λαού στο περιστατικό των Ιμίων.

Δε μπορώ να ξανακούσω για πουλημένους κυβερνήτες πολιτικούς για δύο λόγους:
    1)και αυτοί έχουν και ελληνική ιθαγένεια και είναι έλληνες πολίτες, άρα έλληνες
    2)έστω και να μην ήταν έλληνες τους ψήφισαν και τους ξαναψήφιζαν μέχρι πρόσφατα
    3)δεν βρέθηκε - ειδικά στα ίμια - ΕΝΑΣ , ένας που ορκίστηκε να φυλάει τα σύνορα και την πατρίδα να παρακούσει εντολή προερχόμενη από προδότη ανώτερο, στρατιωτικό ή πολιτικό.

Οπότε προς τι ο όλος χαμός;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

5. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Leonidas_E39 (19-04-14), Thomelef (19-04-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP