Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 113

Θέμα: [E46] Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και BC

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    ξερετε καποιον ηλεκτρολογο αθηνα που να το εχει κανει μια δυο φορες για να παει εκει να μν παει σε αλλον και ψαχνεται?
    Πιο πανω στο θεμα ο Βασιλης ανεφερε την QS ειναι στην βουλιαγμενης!

Που λέτε παιδιά είμαι του σκασμου...Πήγα σήμερα στο Σφακιανάκη και εκτός απο αλλαγή λαδιών τους είχα πει να κοιτάξουμε για να συνδέσουμε τα χειριστήρια στο τιμόνι.Το αυτοκίνητο μου είναι το 316 Ε46 6ος του 2000.Αφου αλλάξαμε λάδια,ο ηλεκτρολόγος έψαξε για να βρει την καλωδίωση...Με έκπληξη μου είπε οτι δεν υπάρχει καλωδίωση γι αυτό το μοντέλο,όπως μου είχαν πει άλλοι κάποτε!!!!Μολις μου το είπε αυτό μου κόπηκαν τα πόδια!Λεω όχι ρε γαμώτο!Πλήρωσα 150 ευρώ για τριάκτινο με χειριστήρια και να μην λειτουργούν έστω τα κουμπιά για το ραδιόφωνο???Ημαρτον δηλαδή!Καλά για το cruise control δεν το συζητάμε...Αυτό είναι ολόκληρη ιστορία για το αυτοκίνητο μου που δεν έχει ηλεκτρονικό γκάζι λόγω χρονολογίας...Πάω να σκάσω πάντως απο τη στενοχώρια μου...Δεν μπορεί να μην γίνεται να συνδέσω τα χειριστήρια έστω για το ραδιόφωνο...Παιδιά αν ξέρει κανείς καμία λύση,κάνα ηλεκτρολόγο που να κάνει πατέντες,ξέρω γω κάτι τέλως πάντων για να λύσω το πρόβλημα ,θα του ήμουν υπόχρεος να ποστάρει τη λύση του ή να μου στείλει pm.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!!!!!!Φίλε Κωσταντίνε δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω...Για το χρονικο έχω να πω,πως απο ΒΜW δεν υπάρχει έτοιμη καλωδίωση ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!και συνεπώς ούτε εξυπηρέτηση στο συγκεκριμένο θέμα απο καμία επίσημη αντιπροσωπεία.Ευτυχώς ο Κωσταντίνος μου πρότεινε να απευθυνθώ στην QS BMW που βρίσκεται Βουλιαγμένης 399 και πραγματικά τα παιδιά δίνουν ρέστα.Μου έφτιαξαν πατέντα για τα χειριστήρια,οσον αφορά το ραδιόφωνο,που ήθελα και όλα έπαιξαν κομπλέ...Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα τους συστήνω ανεπιφύλακτα και όλα αυτά σε λογική τιμή.
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Dermatis For This Useful Post:

BILL007 (18-04-14), DIMITr|S (18-04-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπερες !
    Ηρθε σημερα το πανελ με τα κουμπια οποτε θα κατσω καποια στιγμη να το βαλω!
    Ερωτηση κρισης:
    Το κουμπι R/T και το απο κατω ειναι για να σηκωνεις τηλεφωνο κλπ εφοσον εχεις retrofit τηλεφωνου. Εγω δεν εχω.....
    Παιζει να παιξει με κανα aftermarket bluetooth kit ? Δηλαδη να το σηκωνω απο εκει
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερες !
    Ερωτηση κρισης:
    Το κουμπι R/T και το απο κατω ειναι για να σηκωνεις τηλεφωνο κλπ εφοσον εχεις retrofit τηλεφωνου. Εγω δεν εχω.....
    Παιζει να παιξει με κανα aftermarket bluetooth kit ? Δηλαδη να το σηκωνω απο εκει
    Το απο κατω απο απο το r/t ειναι το mute το οποιο δουλευει εχεις δεν εχεις εργοστασιακο τηλ.
    το r/t μαλλον χωρις να ειμαι σιγουρος δουλευει μονο οταν εχεις εργοστασιακο τηλ
    ΒΜW FANS

5. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

Dermatis (28-04-14)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερες !
    Ερωτηση κρισης:
    Μπορεί...
    Αρκετά kit (βλέπε Parrot) έχουν και harness
    που δίνεται ξεχωριστά για την σύνδεση με το K-Bus.

Edit...

Σωστός ο Γιάνης,
    δέν είχα αλλάξει σελίδα και δέν το έιδα

Δές εδώ για το Harness
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wheelman : 28-04-14 στις 19:16

7. The Following 2 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (28-04-14), giannis_compact (28-04-14)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστω παιδια θα το κοιταξω αν συμφερει! Αλλιως θα παω κατευθειαν σε κανα dynavin ή τυπου Dynavin !

Ωστοσο δεν αντεξα !

Αποτελεσμα ωραιο DIY ευκολο!
    2 ερωτησεις:
    1. Ο αυτοματις κουμπωνει πανω απο τα 40κμ/ωρα ετσι ? Αλλαζει αυτο μεσω NCS Expert ( Wheelman ) ? ( Oxι οτι θα το κανω αλλα απο περιεργεια)
    2. Το +/- ταχυτητας ποσο αναιβαζει/ κατεβαζει? ( Πχ 5 κμ ανα πατημα?)

Διαπιστωσεις:
    1.Ουτε το mute δουλευει χωρις το τηλεφωνο ( πιστευω οτι τα χω βαλει σωστα )
    2. Ουτε τα ηλεκτρογκαζα 4κιλυνδρα χρειαζονται κατι για να παιξει ο αυτοματος ! Ειναι plug&play!

9. The Following 3 Users Say Thank You to Dermatis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (22-05-14), BILL007 (28-04-14), giannis_compact (28-04-14)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP