Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: BMW, top premium brand!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε, οχι οτι οι γερμανοι θεωρουν πιο premium τα audi....
    φυσικα και δεν ισχυει αυτο.
    κατ' αρχας τι θα πει "πιο premium"?

δεν υπαρχει λιγο και πολυ premium...

στην ιδια κατηγορια ειναι ολες αυτες οι φιρμες.
    +1
    Η audi άλλωστε, τα τελευταία πάνω κάτω 15 χρόνια καθιερώρηκε ως premium εταιρεία όπως η bmw και η merc και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ανώτερη των Βαυαρών. Άλλωστε, δεν θα ήταν και λογικό να συμβαίνει αυτό, αφού πέρα από την πολύ μεγαλύτερη ιστορία των bmw σε αγώνες, μοντέλα που έγραψαν εποχή κλπ, τα μοντέλα της εταιρείας είναι κατά κανόνα πιο ακριβά από αυτό του Ingolstadt σε αντίστοιχες κατηγορίες. Συνεπώς, θα ήταν ανόητο να θεωρείται μια εταιρεία α πιο premium από μια β, όταν τα μοντέλα της β είναι ακριβότερα από της α...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως επειδή έχω πολλά πάρε δώσε με ξένους λόγο δουλειάς έχω ρωτήσει Γερμανούς και όλοι τα ίδια λένε. Μα εντελώς όλοι (τα τελευταια 2-3 χρόνια)...

θα σου πω τι πάει να πει πιο premium Στάθη: έκανα ερώτηση σε μέλος του Δ.Σ. Γερμανικής τράπεζας γιατί δεν παίρνει καμία μπέμπα επειδή κάθε χρόνο αλλάζει το εταιρικό του Q7 με άλλο Q7 και μου είπε ότι σε τέτοια θέση 'πρέπει' να οδηγάς Mercedes ή Audi
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmer-corfu : 22-04-10 στις 15:32
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....................
    έκανα ερώτηση σε μέλος του Δ.Σ. Γερμανικής τράπεζας γιατί δεν παίρνει καμία μπέμπα επειδή κάθε χρόνο αλλάζει το εταιρικό του Q7 με άλλο Q7 και μου είπε ότι σε τέτοια θέση 'πρέπει' να οδηγάς Mercedes ή Audi
    Τί τον ρώτησες βρε Πέτρο. Απο Τραπεζικά ξέρει ο άνθρωπος.
    Οχι απο αυτοκίνητα.

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τί τον ρώτησες βρε Πέτρο. Απο Τραπεζικά ξέρει ο άνθρωπος.
    Οχι απο αυτοκίνητα.
    xaxaxaxa σωστά αλλά ο προηγούμενος ξέρει και απο αμάξια
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Rides
    0

Προεπιλογή

Οπως τα λέει ο Στάθης είναι.
    Αφου σαν στέλεχος της Τράπεζας που είναι του παρέχουν το AUDI με Leasing. Τι να πεί ;;;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bimmer-corfu Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ πάντως επειδή έχω πολλά πάρε δώσε με ξένους λόγο δουλειάς έχω ρωτήσει Γερμανούς και όλοι τα ίδια λένε. Μα εντελώς όλοι (τα τελευταια 2-3 χρόνια)...

θα σου πω τι πάει να πει πιο premium Στάθη: έκανα ερώτηση σε μέλος του Δ.Σ. Γερμανικής τράπεζας γιατί δεν παίρνει καμία μπέμπα επειδή κάθε χρόνο αλλάζει το εταιρικό του Q7 με άλλο Q7 και μου είπε ότι σε τέτοια θέση 'πρέπει' να οδηγάς Mercedes ή Audi
    Χωρίς παρεξήγηση, οι Γερμαναράδες που συννεργάζομαι εγώ μου λένε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια για την Μέρκ!Ακριβώς τα ίδια!
    Και λέμε για μεγάλες εταιρίες που έχουν παραρτήματα παγκοσμίος.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία πάντως,έχει πέντε Ε91 325.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Συνεπώς, θα ήταν ανόητο να θεωρείται μια εταιρεία α πιο premium από μια β, όταν τα μοντέλα της β είναι ακριβότερα από της α...
    Όχι μόνο ακριβότερα αλλά και καλύτερα, μην το ξεχνάμε αυτό!

Πάνω απ΄όλα όμως, είναι πιο exclusive:

- Είναι τα τελευταία πιστά στην πίσω κίνηση.
    - Μπορεί να μην έχεις κινητήρες turbo σε ευρεία γκάμα, έχεις όμως κατανομή 50-50 και τιμόνι ξυράφι από το 116 έως το 750iL.
    - Κυκλοφορείς και γνωρίζεις ότι τα κωλομηχανικά σου μέρη δε δίνουν ζωή σε άλλα 70 μοντέλα της ίδιας ή και αδελφών εταιριών (παρεπιπτόντως, όλες μη premium brands).
    - Αγοράζεις αυτοκίνητο με ουσία και τεχνολογία under the skin και όχι μπιχλιμπιδομηχανή με βλεφαρίδες από led και ενίοτε εμφάνιση διαστημικής κατσαρίδας.

Η ιστορία της κοινής πλατφόρμας και του κοινού parts bin στο group VAG θα κάνει μεγάλη ζημιά στο κύρος της Audi, να μου θυμηθείτε. Δεν αγοράζουν όλοι μοντέλα S και RS. Εκείνοι που κάνουν πραγματικό τζίρο στην εταιρία κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις χρυσό ένα glorified Golf με σηματάκι S3 ή ΤΤ, όπως δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις τα ίδια για ενα βασικό Α4 όσο ο διπλανός σου για ένα full Octavia με καλύτερο κινητήρα και τετρακίνηση.

8. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (22-04-10), Κωνσταντίνος (23-04-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP