Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 44

Θέμα: [E36] cabrio???

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στο πρώτο μου άρεσε το σαλόνι, τα υπόλοιπα δεν φαίνονται πίσω από μία οθόνη...

Το δεύτερο μου άρεσε εμφανισιακά ,βέβαια δεν έχει φωτό εσωτερικού αλλά με ένα τηλ πιστεύω βρίσκεις. Αν δεν δω το εσωτερικό και γενικά το αμάξι από κοντά δεν μπορώ να πω κάτι για την τιμή... Φαίνεται και hardtop στις φωτό και το αναφέρει στην περιγραφή..
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Rides
    0

Προεπιλογή

χωρις να ξερω το αμαξι, το μπλε δεν φαινεται κακο.το σαλονι φαινεται σε καλη κατασταση,φουλ ηλεκτρικη κουκουλα,προσκεφαλα πισω σε περιπτωση ανατροπης,κλιματρονικ,μικρ ο board computer. αν δεν εχει σοβαρο τρακαρισμα και η οροφη του δουλευει σωστα, με λιγο παζαρι στη τιμη δεν ειναι ασχημο.με λιγα λογια ατρακαριστο, 98-99, φουλ εξοπλισμο, αριστη κουκουλα.

ολα τα αλλα μπαινουν μετα σιγα-σιγα, οπως μ-πακ, χαρντ τοπ κτλ. οσο για τον κινητηρα μιλαμε για ενα αξιοπιστο κινητηρα που βγαζει πολλα-πολλα χιλιομετρα και συμφωνα με τα χρονια κυκλοφοριας δεν θα ειναι στη πρωτη του νιοτη σε κανενα ε36. απο εμπειρια στα καμπριο καλυτερα να ειναι ενταξει η κουκουλα και να βγαλει προβλημα στο μελλον ο κινητηρας παρα το αντιστροφο.

μιλαμε για ενα κινητηρα που βρωμαει ο τοπος στα μτχ και σε πολυ χαμηλες τιμες. αν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε ε36 και Ζ3 .θα διαλεγα το δευτερο σε προφεις 16v,κλασικο και αγεραστο

3. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

chrisgiapz3 (16-04-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

To Ε36 και δη καμπριο,,, εμενα μου φαινεται πολυ παρωχημένο...

Αν μου χαριζαν καποιο απο τα δυο, θα προτιμουσα το Z3

5. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

chrisgiapz3 (16-04-14), Ptboul (16-04-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    φουλ εξοπλισμο....
    Άμα είναι αυτός φουλ εξοπλισμός..τι να πουν και άλλα. Έχει καλό εξοπλισμό, αλλά όχι φουλ. To μόνο που έχει και "κλείνει το μάτι" σαν εξοπλισμός είναι τα θερμαινόμενα και το άριστο σαλόνι του.

Φουλ είναι της παναγιάς τα μάτια...4 αερόσακοι, cruise, ASC, υπολογιστής ταξιδίου, parktronik κλπ.

Εγώ μια φορά έχω δει πραγματικά φουλ εξοπλισμό σε Ε36 και μάλιστα μοντέλο 92'. Το μόνο που δεν είχε ήταν 4 αερόσακοι και αυτό γιατί δεν τα έβγαζε τότε έτσι...μέχρι φακό στο ντουλαπάκι και φως στο καπό για τον κινητήρα είχε...
    Ε36 M44Β19

7. The Following User Says Thank You to 6ylinder For This Useful Post:

Ptboul (16-04-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν ειπα για το συγκεκριμενο οτι εχει φουλ. εννοουσα να εχει οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα. για αυτο γραφω και πιο κατω οτι τα περισσοτερα μπαινουν σιγα σιγα και μετα οπως μ-πακ,χαρντ τοπ

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

οτι αυτοκινητο και να παρεις σιγουρα θα σου παρουσιασει προβλημα ολα στο προγραμμα ειναι...το καλο πλεον ειναι...οτι στο θεμα τις κουκουλας και να σου παρουσιασει κατι δεν τρεχει τιποτα γιατι λογω της οικονομικης καταστασης εχουν πεσει παρα παρα πολυ οι τιμες ειτε σε επισκευη της υπαρχουσας ειτε σε αντικατασταση της..γιατι πριν τεσσερα χρονια..που την ειχα αλλαξει εγω ακουγα κατι τιμες...που παραλιγο να μου πεσουν τα μαλλια και να γινει το κεφαλι μου καμπριο....εν τελη την αλλαξαμε μονοι μας με ενα φιλο...ζηταγαν 4μιση κατοσταρικα για να βγαλουν την παλια...και να βαλουν την ελαφρως μεταχειρισμενη που ειχα αγορασει 4κατοσταρικα...και τρεις μερες το αυτοκινητο...τις προαλλες που πηγε ενας φιλος του ειπανε 2μιση κατοσταρικα...

10. The Following User Says Thank You to grigoris_vari For This Useful Post:

chrisgiapz3 (16-04-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο grigoris_vari Εμφάνιση μηνυμάτων
    .εγω ακουγα κατι τιμες...που παραλιγο να μου πεσουν τα μαλλια και να γινει το κεφαλι μου καμπριο....

Rides
    0

Προεπιλογή

ειναι η κουκουλα πικρα βαλε τα μοτερακια,πισω πλαστικο τζαμι, εσωτερικα λαστιχα στο σκελετο,εξωτερικη επενδυνση οπως ανεφερες

Περιοχή
    BAΡΗ-ΑΤΤΙΚΗ
    Rides
    4

Προεπιλογή

ουτε καν...ηταν ετοιμη...με το σκελετο με ολα...εβγαζες την παλια..και εβαζες την καινουρια...βγαλμενη απο αλλο αμαξι ητανε...(οπου ο τυπος..απο τι μερα που ειχε βαλει το χαρντοπ δεν την ξαναειδε ποτε ο ηλιος...)το μονο δυσκολο ηταν που εβγαλα τις ταπετσαριες...και κατι καλωδιωσεις..οπου εκει απλα δεν επρεπε να χασεις που μπαινει τι....μοτερ κτλ δουλευανε τα δικα μου κομπλε

Rides
    0

Προεπιλογή

ησουν τυχερος που βρηκες σε τετοια κατασταση , απλα ανεφερα στο τι μπορει να βγαλει μεμονομενα μια κουκουλα σε ενα καμπριο

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP