Κουκλί το εργαλείο!!!
Πόσο σου στοίχισε αυτή η δουλειά, αν επιτρέπεται ????
Κουκλί το εργαλείο!!!
Πόσο σου στοίχισε αυτή η δουλειά, αν επιτρέπεται ????
Κάτι ετοιμάζουν Πάνο σίγουρα.... μυρίζομαι φρέσκο αέρα να έρχεται από Σκανδιναβία... τώρα ποιοι ακριβώς θα μπουν στη διαδικασία και πότε... είναι άγνωστο. Πρέπει να οργανώσουμε μια συνάντηση οι επίδοξοι αγοραστές.. να μας γίνει μια παρουσίαση από VanVic Deepblue και 330Vasilis ...ώστε να ληφθούν αποφάσεις.... χεχεχεχε
εδώ είναι το γκρουπ των υποστηρικτών...![]()
Μακαρι να μαζευτουμε 4-5 ατομα να γινει το group buy...![]()
Είναι μεγάλος ο πειρασμός ρε παιδιά ... πολύ μεγάλος.
Στην επόμενη συνάντηση πρέπει οπωσδήποτε να καταφέρω να είμαι. Ενα μικρό σπρώξιμο από τους "ειδικούς" θέλω γιά να γλιστρήσω ...
Το υπόλοιπο set-up του αυτοκινήτου ζητάει δύναμη από το μοτέρ.
Αρη αυτος ειναι ο λογος που εφαγα ολη μου την μερα εκει,προσπαθουσε να το φερει ακριβως ωστε να μην παρουσιαστει το προβλημα που λες.
Οντως Πανο το ειχαν εκει τα παιδια για λογαριασμο πελατη τους με τον οποιο ηρθα σε επαφη και μετα απο παζαρια και με την βοηθεια του Λουκα που εχει την μαντρα τον ψησαμε και κατεληξε στα χερια μου σε super τιμη.
Βασιλη το πακετο των εξατμισεων πηγε σχετικα φτηνα,αλλα υπολογισε οτι τα καζανακια τα πηρα μεταχειρισμενα απο τον Δημητρη(Apostolos) και λογω καποιου παραγοντα που δεν μπορω να αναφερω ο εξατμισας μου εκανε μια αρκετα καλη εκπτωση για την υπολοιπη δουλεια του.
Νομιζω οτι η συγκεκριμενη εργασια παει καπου στα 1500 euro.
Οσον αφορα το group-buy για ESS που λετε ψηνωμαι ευκολα αλλα περιμενω μια απαντηση απο τον μηχανικο που με εστειλε ο Νικος οπου απο χθες ψαχνει για μοτερακι 3λιτρο,αναλογως την απαντηση και το κοστος θα δουμε τι θα κανουμε.