Γιαννης Ε39 (17-08-16)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Bitz (16-04-14), katsaraios (15-04-14), wheelman (15-04-14)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
wheelman (08-05-14)
Αυτα τα shrouds εχω
Ωραίοι δείχνουν και οι fx-r μόνο που προεξέχει το πηνίο από κάτω και δεν ξέρω αν το καλύπτει το shroud. Σε ευχαριστώ πολύ από δω και πέρα πρέπει να ψάξω τι θα ταιριάξει καλύτερα.
Επίσης από ξένον υπάρχει κάποιο κιτ εμπιστοσύνης γιατί προς το παρόν δεν τα έχω ψάξει καθόλου.
![]()
Τους καλυπτει αψογα το shroud ασε που στις περισωτερες εφαρμογες κοβεται το κατοπτρο ωστε το πηνιο να βγαινει εξω !
Εγω ψωνισα απο ενα καταστημα στο Ρεντη απλα και μονο γτ μου εδωσε γραπτη εγγυηση αντικαταστασης ασχετα με το αν τα τοποθετησει αυτος η οχι!
Και να φανταστεις δεν ειναι καν canbus .....τα εκανα εγω απλα και μονο με εναν πυκνωτη εν σειρα πριν την μαμα φισα! Electronics Rules !
Θα επιστρέψω με νεότερα σε 2-3 μήνες...!!!
Το παρακάτω λινκ έχει ωραία και value for money θα έλεγα υλικά.
https://www.theretrofitsource.com