Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Μεταπτυχιακο..αξιζει;

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω κάνει οικονομικά και μετα ΜΒΑ .
    Ειχα και εχω δικη μου δουλεια και εκανα το ΜΒΑ σε ελληνικο πανεπιστήμιο δουλεύοντας παράλληλα.

1)Πες μας τι σχολή τελειωσες.ΙΕΚ/ΤΕΙ/ΑΕΙ ?
    2)Αν θέλεις να μάθεις , ξεχνας το δουλεια+διαβασμα εκτός αν εισαι πολύ αποφασισμενος να σκιστεις για καποιο καιρό.Αλλιώς κάνεις απλά πασσάλειμα και πάιρνεις ενα χαρτί ως ''τίτλο'' .
    3)Μην κανεις το μεταπτυχιακο στο ιδιο ιδρυμα που εκανες το προπτυχιακο-θα ακουσεις απο τους ιδιους ανθρωπους τα ιδια πραγματα με άλλα λόγια.
    4)Και δωρεαν και εξ αποστάσεως......δεν γίνονται αλλα και αν γινονται κάπου , καλυτερα οχι.Κανε ενα part time για στελεχη επιχειρησεων που δουλεύουν αλλα με φυσικη παρουσια οχι long distance εκτος αν υπάρχει λόγος.
    5)Αν καταλαβα καλα το θέλεις ως εφόδιο για τυχον ευρεση εργασιας και οχι τόσο για να σε βοηθήσει στη δουλεια σου.Σε αυτή την περιπτωση διαλεξε ενα μεταπτυχιακο που ''πουλιέται'' και ''αγοράζεται'' στην αγορά.Υπάρχουν επιχειρησεις που έχουν προτιμηση σε αποφοιτους ιδιαιτερων μεταπτυχιακών.
    Αλλιώς κάνε ενα μεταπτυχιακό απο το Χ πανεπιστήμιο της Σουαζιλάνδης/Αγγλίας/Αμερικής/δεν ξέρω κι εγω.Τα ιδια θα μάθεις (υπο την γενική άποψη οτι η οικονομική επιστημη ειναι μια παγκοσμιως) και ίσως φθηνοτερα/ευκολοτερα/πιο στοχευμένα.

Προσπάθησα σε λίγες γραμμές να πω πραγματα που θέλουν εκθεση για να καταγραφούν.
    Συγνωμη για τις όποιες ''απλουστεύσεις'' .

2. The Following 4 Users Say Thank You to rallakias For This Useful Post:

nikos1400 (14-04-14), Ptboul (14-04-14), Samaro (14-04-14), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (13-04-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP