Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: Συντηρηση Μ3 (σινεμπλοκ,αφρος ΒΜW etc)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ για kit BMW εννοώ τον αφρό.Του Turner είναι άλλη υπόθεση.
    Οσο για τη πώληση του αυτοκινήτου φαντάζομαι οτι την ερώτηση τι κάνεις στο Νίκο.Γιατί εγώ τώρα το πήρα...
    Μάλλον μας μπέρδεψες...
    Οχι δεν μπέρδεψα. Άλλο ήταν το πνεύμα της ερώτησης, αλλά εφόσον το πήρες τώρα (το είχα ξεχάσει) αλλάζει το θέμα.

Φαντάσου σαν αγοραστής να σηκώσεις αμάξι και να δεις απο κάτω λαμαρινοδουλειά και λαμάκια turner ή τύπου turner... Εκεί πήγαινε η ερώτηση μου.

Το ράγισμα είναι στην αρχή του, οπότε δοκίμασε με τον αφρό και μελλοντικά βλέπεις. Αν κάνει δουλειά, έκανε, αλλιώς αναγκαστικά πας για τις ενισχύσεις...

Προσωπικά για εμένα ο αφρός πρέπει να μπει πριν ξεκινήσει το κακό. Αν ξεκινήσει έστω και στο ελάχιστο, με τη συγκεκριμένη τεχνική (τον αφρό) πιστεύω ότι απλά επιβραδύνει κάτι που θα συμβεί έτσι και αλλιώς...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 31-03-14 στις 22:44

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δεν μπέρδεψα. Άλλο ήταν το πνεύμα της ερώτησης, αλλά εφόσον το πήρες τώρα (το είχα ξεχάσει) αλλάζει το θέμα.

Φαντάσου σαν αγοραστής να σηκώσεις αμάξι και να δεις απο κάτω λαμαρινοδουλειά και λαμάκια turner ή τύπου turner... Εκεί πήγαινε η ερώτηση μου.

Το ράγισμα είναι στην αρχή του, οπότε δοκίμασε με τον αφρό και μελλοντικά βλέπεις. Αν κάνει δουλειά, έκανε, αλλιώς αναγκαστικά πας για τις ενισχύσεις...

Προσωπικά για εμένα ο αφρός πρέπει να μπει πριν ξεκινήσει το κακό. Αν ξεκινήσει έστω και στο ελάχιστο, με τη συγκεκριμένη τεχνική (τον αφρό) πιστεύω ότι απλά επιβραδύνει κάτι που θα συμβεί έτσι και αλλιώς...
    Κόστος αφρού?
    Προτάσεις συνεργείου για Αθήνα?
    Που τέλος πάντων να πάρει την τεχνική απόφαση της κατάστασης...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP