Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 86

Θέμα: Post your Big Brake Kit fotos ///

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου δεν διαφωνώ με ότι λες και αυτά είναι γνωστά και κατανοητά, δεν είμαι άσχετος από μηχανολογια. Απλά λέω ότι και με 4πιστονα πίσω ήδη έχουμε αυξήσει κατά πολύ την δύναμη πίσω χωρίς πρόβλημα, φυσικά με παράλληλη αναβάθμιση μπροστά.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-03-14), compactM3 (29-03-14), Vassilis ///M (29-03-14), ΔημήτρηςΜ3 (29-03-14)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου δεν διαφωνώ με ότι λες και αυτά είναι γνωστά και κατανοητά, δεν είμαι άσχετος από μηχανολογια. Απλά λέω ότι και με 4πιστονα πίσω ήδη έχουμε αυξήσει κατά πολύ την δύναμη πίσω χωρίς πρόβλημα, φυσικά με παράλληλη αναβάθμιση μπροστά.
    Δεν το εγραψα για σενα, αλλα για να κανω ξεκαθαρα καποια πραγματα προς αποφυγη παρεξηγησεων.
    Θα ξερεις κι εσυ οτι καποιοι εχουν πολλη στρεβλη γνωση πανω σε αυτα τα θεματα και σε μεγαλο ποσοστο οφειλετε σε καποιους "ξερολες" στο χωρο του αυτοκινητου που ειτε διδασκουν ραδιο αρβυλα κατι που ακουσαν, ειτε τα καταβαζουν απο το μυαλο τους γιατι καποτε αλλαξαν φρενα σε 12βολτο παπι, ΕΙΤΕ χειροτερα γιατι ετσι τους επειεσαν καποιοι καλοι πωλητες "αναβαθμισεων" στο χωρο του αυτοκινητου.....

Τελειωνοντας, θα πω οτι το 90% της λειτουργιας και των νομων που διεπουν την λειτουργια ενος αυτοκινητου, ειναι φυσικη που μαθαμε στο γυμνασιο.....

4. The Following 4 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

aristent (29-03-14), chrisgiapz3 (30-03-14), pilot (29-03-14), Vassilis ///M (29-03-14)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικά μιας και το ανέφερες θα κάνω και μια δήλωση τώρα..στο 99% των περιπτώσεων ένα σετ καλά τακάκια παρέα με σωληνάκια υψηλής πίεσης και καλά υγρά,τα οποία αλλάζονται τακτικά, είναι υπέρ αρκετά! Ακόμα και στην πίστα, εφόσον κανέναν εδώ δεν τον λένε Roerl, κάνουν μια χαρά δουλειά. Εγώ δηλώνω οτι το BBK το έβαλα για την ''καφετέρια''!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

6. The Following 9 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

alexm (29-03-14), aristent (29-03-14), Bazil Van Sinner (30-03-14), chrisgiapz3 (30-03-14), dark knight (29-03-14), doctore (29-03-14), Lambros46 (29-03-14), Leonidas_E39 (29-03-14), Vassilis ///M (29-03-14)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο compactM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το εγραψα για σενα, αλλα για να κανω ξεκαθαρα καποια πραγματα προς αποφυγη παρεξηγησεων.
    Θα ξερεις κι εσυ οτι καποιοι εχουν πολλη στρεβλη γνωση πανω σε αυτα τα θεματα και σε μεγαλο ποσοστο οφειλετε σε καποιους "ξερολες" στο χωρο του αυτοκινητου που ειτε διδασκουν ραδιο αρβυλα κατι που ακουσαν, ειτε τα καταβαζουν απο το μυαλο τους γιατι καποτε αλλαξαν φρενα σε 12βολτο παπι, ΕΙΤΕ χειροτερα γιατι ετσι τους επειεσαν καποιοι καλοι πωλητες "αναβαθμισεων" στο χωρο του αυτοκινητου.....

Τελειωνοντας, θα πω οτι το 90% της λειτουργιας και των νομων που διεπουν την λειτουργια ενος αυτοκινητου, ειναι φυσικη που μαθαμε στο γυμνασιο.....
    Mάλιστα....

Λοιπόν ανέφερα εγώ κάπου ότι το να συνδιάσεις 6 πίστονη εμπρός-πίσω είναι το must στην βελτίωση και πρέπει να γίνει????
    Ο-Χ-Ι ....
    Από την αρχή είπα ότι δεν θα λειτουργήσει κάτι τέτοιο...
    Εγώ απλά μίλησα με απλά μαθηματικά ότι το πάχος τον ΟΕΜ διαστάσεων δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις των δαγκανών...

Συμφωνώ εν ολίγης με το μέγεθος των πιστονιών αλλά ρε αδερφέ δεν μπορείς να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι...
    Πως να το κάνουμε δλδ....

8. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-03-14)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

εσυ τωρα γιατι το πηρες προσωπικα ?
    εγω εκανα μια αναφορα στο τι ισχυει πρακτικα και στο τι οχι.
    Aν διάβασα λάθος τότε συγχωρέστε με...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP