Nick bmwlover (30-03-14), nikos bob (28-03-14)
....αυτο που βγαινει απο ενα οργανο του σωματος για να γινει η πεψη των τροφων σε ολα τα ανθρωπινα ειδη,
λεγεται δηλητηριο και το οργανο ''ΧΟΛΗ''.....!
.........
Για να καταλαβω λιγο.....
Εβαλες την αυξημενη τιμη για να κοστολογει η ασφαλιστικη το αμαξι σου υψηλοτερα σε περιπτωση κλοπης???Θα καταλαβαινα να βαλεις 4-5 αγγελιες ψευτικες με υψηλη τιμη και να φαινεται το δικο σου φθηνοτερο (τα εχουνε κανει αλλοι αυτα πριν αρκετα χρονια στο car.gr) ωστε να πουληθει ευκολοτερα.
Υποψη η μεση τιμη δεν ειναι αυτη που βγαζει το car.gr στην αρχη αλλα μολις ανεβασεις την ελαχιστη τιμη πανω απο ενα λογικο ελαχιστο ποσο πωλησης (μερικοι βαζουνε τιμη 1 ευρω,50 ευρω κτλ γιατι δεν θελουνε να γραψουνε τιμη) και ολο αυτο ριχνει την μεση τιμη.Στατιστικη Α εξαμηνου δεν ειναι διατριβη.
insane in the ///Midbrain
BILL007 (27-03-14)
"Κούτα" το Μ pack....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4823995/
Και ωραίο dieselάκι M pack...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4586724/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 27-03-14 στις 20:58
Detailing Madness
.... μικρος ο κοσμος και τελικα το οχημα που ποσταρε ο Πανος (Ptboul) ειναι τουΝικου(nikos bob) !!!!
φυσικα χωρις καμμια προθεση να το μειωσει, αναφερθηκε οτι αντικειμενικα ειναι στην υψηλοτερη τιμη μεταχειρισμενου στην κατηγορια του,κατι που ειναι αληθεια και δεν φανταζομαι να ενοχλει τον Νικο.
φιγουραρεις και 1ος στη λιστα!!!
https://www.car.gr/classifieds/cars/...sale&or=d&pg=1
....αυτο που πειραζει ειναι οτι διανυουμε κακες εποχες.......πατου!!!! θα ελεγα...και η αποδοχη των νεων (κακων)δεδομενων ειναι δυσκολη......
Νικο,μην αγχωνεσαι!!!....και εγω με το Πουντο στην ιδια μοιρα ειμαι:
https://www.car.gr/classifieds/cars/...rom=&postcode=
με σειρα απο φτηνο προς ακριβο???...ειμαι ο 10ος στη σειρα οπως βλεπεις την λιστα......
ΥΣ...και ας μην μπω σε λεπτομερειες εξοπλισμου,καταστασης κτλ....
Αρη, αυτο που λεω απο την αρχη ειναι οτι μαζι με το αλλο απο τη Βουλα βαλαμε τις αγγελιες για να ανεβασουμε το μεσο ορο αξιας του αυτοκινητου.
Δεν εχω αναγκη να το δωσω και δεν το σκεφτομαι καν.
Και για να συμπληρωσω για να εχουν ''χολη'' εχω μπει και στη λιστα παραγγελιας για το τελος '14 να παρω το i3, aν ειμαστε καλα και ορθιοι μεχρι τοτε.
Κτα τ'αλλα αν προσεξετε τις αγγελιες και οσοι τις παρακολουθειτε ολοι οι απο κατω τα ειχαν 14,15,13,16,17,12 κλπ και σιγα σιγα τ'ανεβασαν.
Δηλαδη αν στα επομενα 5 χρονια πληρωσω για φορο πολυτελειας αλλα 2000 περιπου και διαφορά για ενα 1600αρι τελη 300*5=1500e συνολο 3500e αυτα σε διαστημα στα επομενα 5 χρονια, πρεπει σημερα να το δωσω 10000e ????????
Μην τρελαθουμε ρε παιδια μην τα δινετε οσοι τα'χετε τσαμπα, κανετε μαγκες αλλους με το τιποτα....Σκεφτητε το !!
Βεβαια ο λαος μας λεει : ''οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια'' ....και να συμπληρωσω :-και λιγο απο ''χολη'' κανει καλο στη χωνεψη !!![[/B]B]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos bob : 27-03-14 στις 21:52
aristent (27-03-14), chrisgiapz3 (27-03-14), EVERGET (28-03-14), Leonidas_E39 (28-03-14), Nick bmwlover (30-03-14), scania124 (27-03-14), Vassilis ///M (27-03-14)
Νικο,αν κρινω απο το τι εχω σκοπο να κανω????
ε λοιπον ,δεν το δινω και εγω τσαμπα το Πουντο!!!!
αλλα αν καιγομουν για ρευστο(οχι οτι δεν το χρειαζομαι και τωρα,απλα δεν καιγομαι) και δεν ειχα αλλη λυση,δεν ξερω τι θα εκανα.....καπως ετσι δικαιολογω το "ξεβρακωμα" των τιμων......με κυριο παραγοντα του ξεβρακωματος την ΒΙΑΣΥΝΗ να πουληθει το οχημα,για οποιους λογους εχει ο καθενας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 27-03-14 στις 22:00
ΜΙΧΑΛΗΣ (28-03-14)
Ετσι !!!!!
Θα ερθεις στα λογια μου, αν πραγματικα ο καθενας μας οτι κι αν πουλαει εχει την υπομονη, κανε απλους λογαριασμους κι οχι πτυχια ''στατιστικης'' για τον αλλο , και θα δεις ποσο και αν πρεπει να δωσεις τσαμπα κατι που το πληρωσες με ιδρωτα !...οσο κι αν το πηρες...!
και κατι τελευταιο ρε φιλε Αρη θα φτιαξουμε τις τεντες με ''black''.....θα τα πουμε αλλη στιγμη....να χαιρομαστε τις ασπρουλες, θαρθω πανω μια ''μπαμ'' να τα πουμε απο κοντα και να βολταρουμε μια τον Ολυμπο μεχρι τα ''Πριονια'' για φασολαδα !!
aristent (27-03-14), beck m power (27-03-14), ΜΙΧΑΛΗΣ (28-03-14)