Σελίδα 46 από 301 ΠρώτηΠρώτη ... 3644454647485696146 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 451 έως 460 από 3002

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 6

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού το γράφει ο άνθρωπος:
    Δεν το δίνω τσάμπα.

Στην αρχή όλοι έτσι είναι. Οταν περάσουν οι μήνες και δεν χτυπήσει ούτε ένα τηλέφωνο, και τρέχουν τίποτα δάνεια και μειώνονται και οι τιμές, τότε ίσως ξυπνήσει.

Εως τότε ας το κρατήσει για μπομπονιέρα για τους γάμους ....
    Σε πληροφορώ ότι ο συγκεκριμένος μέσα σε μια 2ετία έχει ανεβάσει την τιμή κίολας!
    Το έχει απλά για να το έχει σαν αγγελία & δεν τον νοιάζει να το δώσει
    Detailing Madness

2. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-03-14), nikos bob (28-03-14)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει και άλλο με τα μισά km αλλά στην διπλή τιμή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3224314/

Γιατί όλοι κοστολογούν το m pack χρυσάφι είτε είναι Ε46, είτε Ε90 είτε Εχέσε ενώ για το δικό μου (με 43Κ km) δίνουν από 5 έως 10k ;
    Προφανώς όλοι αυτοί με τα Μ pack δεν έχουν πάει Μόναχο..,
    Τότε θα καταλάβουν πόσο "λίγα" & "άδεια" αμάξια έχουν...
    Detailing Madness

4. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

BILL007 (27-03-14), Ptboul (27-03-14)

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

....αυτο που βγαινει απο ενα οργανο του σωματος για να γινει η πεψη των τροφων σε ολα τα ανθρωπινα ειδη,

λεγεται δηλητηριο και το οργανο ''ΧΟΛΗ''.....!

.........

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos bob Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....αυτο που βγαινει απο ενα οργανο του σωματος για να γινει η πεψη των τροφων σε ολα τα ανθρωπινα ειδη,

λεγεται δηλητηριο και το οργανο ''ΧΟΛΗ''.....!

.........
    Έτσι ακριβώς
    Πολύ καλά τα λες!!
    Detailing Madness

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos bob Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......Λοιπον ας κανουμε μια κουβεντουλα για τα ...νουμερα.

Εχετε υπ'οψιν οτι οι ασφαλιστικες αποζημειωνουν με βασικο κριτηριο το car ???
    Σε δευτερο πλανο ''παιζει'' και η Auto Τριτη.

Τι θελω να πω, αν διεκδικησεις καποιου ειδους αποζημειωση ηται για κλοπη ηται για ζημια, το πακετο που θα παρεις ειναι βασει αυτων των τιμων.

Καποιοι λοιπον πιο ''ψυχραιμοι'' δοκιμαζουν τα νευρα τους με το να ποσταρουν μια υποτιθεμενη αγγελια σε αυτα τα site για ανεβασουν το μεσο ορο τιμων.

Επισης τα σχολια του τυπου :''καλα δεν βλεπει τι κανει και τι ζηταει.....'' κλπ,κλπ, δεν μας - τους ενδιαφερουν γιατι σιγουρα εχουν υπολογισει και την περιπτωση της βλακειας της Ελληνικης νοοτροπιας του ''εγω'' κι αλλος ''κανενας''.

Σκεφτητε λιγο ψυχραιμα αυτα που γραφω και να δειτε γιατι τα αμαξια αυτα θα μεινουν ''μπομπονιερες'' και θα πηγαινουν νυφες και θα τα χαιρονται κι οι ιδιοκτητες τους γιατι το συγκεκριμενο ειχε αγορα 69.000 e.......kai ....ναι...ΔΕΝ το δινω, το'χω για την πλακα μου και θα το κανω μπουμπουνιερα στο σαλονι μου, και εν τελει το γραφω....''δεν το δινω τσαμπα''.

Το ξαναλεω ομως ο λογος που το εβαλα αγγελια εγω και ο αλλος απ'τη Βουλα ειναι για να κραταμε ψηλα τον συγκεκριμενο μεσο ορο.

Εγινε κατανοητο φανταζομαι, ετσι ;;
    Για να καταλαβω λιγο.....

Εβαλες την αυξημενη τιμη για να κοστολογει η ασφαλιστικη το αμαξι σου υψηλοτερα σε περιπτωση κλοπης???Θα καταλαβαινα να βαλεις 4-5 αγγελιες ψευτικες με υψηλη τιμη και να φαινεται το δικο σου φθηνοτερο (τα εχουνε κανει αλλοι αυτα πριν αρκετα χρονια στο car.gr) ωστε να πουληθει ευκολοτερα.

Υποψη η μεση τιμη δεν ειναι αυτη που βγαζει το car.gr στην αρχη αλλα μολις ανεβασεις την ελαχιστη τιμη πανω απο ενα λογικο ελαχιστο ποσο πωλησης (μερικοι βαζουνε τιμη 1 ευρω,50 ευρω κτλ γιατι δεν θελουνε να γραψουνε τιμη) και ολο αυτο ριχνει την μεση τιμη.Στατιστικη Α εξαμηνου δεν ειναι διατριβη.
    insane in the ///Midbrain

8. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (27-03-14)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

"Κούτα" το Μ pack....

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4823995/

Και ωραίο dieselάκι M pack...

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4586724/
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 27-03-14 στις 20:58
    Detailing Madness

10. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

aristent (27-03-14), nikos bob (27-03-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει και άλλο με τα μισά km αλλά στην διπλή τιμή https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3224314/....
    .... μικρος ο κοσμος και τελικα το οχημα που ποσταρε ο Πανος (Ptboul) ειναι του Νικου(nikos bob) !!!!

φυσικα χωρις καμμια προθεση να το μειωσει, αναφερθηκε οτι αντικειμενικα ειναι στην υψηλοτερη τιμη μεταχειρισμενου στην κατηγορια του,κατι που ειναι αληθεια και δεν φανταζομαι να ενοχλει τον Νικο.

φιγουραρεις και 1ος στη λιστα!!!
    https://www.car.gr/classifieds/cars/...sale&or=d&pg=1

....αυτο που πειραζει ειναι οτι διανυουμε κακες εποχες.......πατου!!!! θα ελεγα ...και η αποδοχη των νεων (κακων)δεδομενων ειναι δυσκολη......

Νικο,μην αγχωνεσαι!!!....και εγω με το Πουντο στην ιδια μοιρα ειμαι:
    https://www.car.gr/classifieds/cars/...rom=&postcode=

με σειρα απο φτηνο προς ακριβο???...ειμαι ο 10ος στη σειρα οπως βλεπεις την λιστα......

ΥΣ...και ας μην μπω σε λεπτομερειες εξοπλισμου,καταστασης κτλ....

12. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (27-03-14), nikos bob (27-03-14), Ptboul (27-03-14)

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη, αυτο που λεω απο την αρχη ειναι οτι μαζι με το αλλο απο τη Βουλα βαλαμε τις αγγελιες για να ανεβασουμε το μεσο ορο αξιας του αυτοκινητου.
    Δεν εχω αναγκη να το δωσω και δεν το σκεφτομαι καν.
    Και για να συμπληρωσω για να εχουν ''χολη'' εχω μπει και στη λιστα παραγγελιας για το τελος '14 να παρω το i3, aν ειμαστε καλα και ορθιοι μεχρι τοτε.

Κτα τ'αλλα αν προσεξετε τις αγγελιες και οσοι τις παρακολουθειτε ολοι οι απο κατω τα ειχαν 14,15,13,16,17,12 κλπ και σιγα σιγα τ'ανεβασαν.

Δηλαδη αν στα επομενα 5 χρονια πληρωσω για φορο πολυτελειας αλλα 2000 περιπου και διαφορά για ενα 1600αρι τελη 300*5=1500e συνολο 3500e αυτα σε διαστημα στα επομενα 5 χρονια, πρεπει σημερα να το δωσω 10000e ????????

Μην τρελαθουμε ρε παιδια μην τα δινετε οσοι τα'χετε τσαμπα, κανετε μαγκες αλλους με το τιποτα....Σκεφτητε το !!

Βεβαια ο λαος μας λεει : ''οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια'' ....και να συμπληρωσω :-και λιγο απο ''χολη'' κανει καλο στη χωνεψη !!![[/B]B]
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos bob : 27-03-14 στις 21:52

14. The Following 7 Users Say Thank You to nikos bob For This Useful Post:

aristent (27-03-14), chrisgiapz3 (27-03-14), EVERGET (28-03-14), Leonidas_E39 (28-03-14), Nick bmwlover (30-03-14), scania124 (27-03-14), Vassilis ///M (27-03-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νικο,αν κρινω απο το τι εχω σκοπο να κανω????

ε λοιπον ,δεν το δινω και εγω τσαμπα το Πουντο!!!!

αλλα αν καιγομουν για ρευστο(οχι οτι δεν το χρειαζομαι και τωρα,απλα δεν καιγομαι) και δεν ειχα αλλη λυση,δεν ξερω τι θα εκανα.....καπως ετσι δικαιολογω το "ξεβρακωμα" των τιμων......με κυριο παραγοντα του ξεβρακωματος την ΒΙΑΣΥΝΗ να πουληθει το οχημα,για οποιους λογους εχει ο καθενας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 27-03-14 στις 22:00

16. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

ΜΙΧΑΛΗΣ (28-03-14)

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο,αν κρινω απο το τι εχω σκοπο να κανω????

ε λοιπον ,δεν το δινω και εγω τσαμπα το Πουντο!!!!

αλλα αν καιγομουν για ρευστο(οχι οτι δεν το χρειαζομαι και τωρα,απλα δεν καιγομαι) και δεν ειχα αλλη λυση,δεν ξερω τι θα εκανα.....καπως ετσι δικαιολογω το "ξεβρακωμα" των τιμων......με κυριο παραγοντα του ξεβρακωματος την ΒΙΑΣΥΝΗ να πουληθει το οχημα,για οποιους λογους εχει ο καθενας...
    Ετσι !!!!!

Θα ερθεις στα λογια μου, αν πραγματικα ο καθενας μας οτι κι αν πουλαει εχει την υπομονη, κανε απλους λογαριασμους κι οχι πτυχια ''στατιστικης'' για τον αλλο , και θα δεις ποσο και αν πρεπει να δωσεις τσαμπα κατι που το πληρωσες με ιδρωτα !...οσο κι αν το πηρες...!

και κατι τελευταιο ρε φιλε Αρη θα φτιαξουμε τις τεντες με ''black''.....θα τα πουμε αλλη στιγμη....να χαιρομαστε τις ασπρουλες, θαρθω πανω μια ''μπαμ'' να τα πουμε απο κοντα και να βολταρουμε μια τον Ολυμπο μεχρι τα ''Πριονια'' για φασολαδα !!

18. The Following 3 Users Say Thank You to nikos bob For This Useful Post:

aristent (27-03-14), beck m power (27-03-14), ΜΙΧΑΛΗΣ (28-03-14)

Σελίδα 46 από 301 ΠρώτηΠρώτη ... 3644454647485696146 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP