......Λοιπον ας κανουμε μια κουβεντουλα για τα ...νουμερα.
Εχετε υπ'οψιν οτι οι ασφαλιστικες αποζημειωνουν με βασικο κριτηριο το car ???
Σε δευτερο πλανο ''παιζει'' και η Auto Τριτη.
Τι θελω να πω, αν διεκδικησεις καποιου ειδους αποζημειωση ηται για κλοπη ηται για ζημια, το πακετο που θα παρεις ειναι βασει αυτων των τιμων.
Καποιοι λοιπον πιο ''ψυχραιμοι'' δοκιμαζουν τα νευρα τους με το να ποσταρουν μια υποτιθεμενη αγγελια σε αυτα τα site για ανεβασουν το μεσο ορο τιμων.
Επισης τα σχολια του τυπου :''καλα δεν βλεπει τι κανει και τι ζηταει.....'' κλπ,κλπ, δεν μας - τους ενδιαφερουν γιατι σιγουρα εχουν υπολογισει και την περιπτωση της βλακειας της Ελληνικης νοοτροπιας του ''εγω'' κι αλλος ''κανενας''.
Σκεφτητε λιγο ψυχραιμα αυτα που γραφω και να δειτε γιατι τα αμαξια αυτα θα μεινουν ''μπομπονιερες'' και θα πηγαινουν νυφες και θα τα χαιρονται κι οι ιδιοκτητες τους γιατι το συγκεκριμενο ειχε αγορα 69.000 e.......kai ....ναι...ΔΕΝ το δινω, το'χω για την πλακα μου και θα το κανω μπουμπουνιερα στο σαλονι μου, και εν τελει το γραφω....''δεν το δινω τσαμπα''.
Το ξαναλεω ομως ο λογος που το εβαλα αγγελια εγω και ο αλλος απ'τη Βουλα ειναι για να κραταμε ψηλα τον συγκεκριμενο μεσο ορο.
Εγινε κατανοητο φανταζομαι, ετσι ;;