Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
To έχω χρησιμοποιήσει εγώ. Κατα τη γνώμη μου, δεν αξίζει καθόλου, παρά τα όσα επαγγέλλεται η εταιρεία. Καταρχάς, όσο και να το φυσήξεις με θερμό αέρα, αυτό δε λεπταίνει αισθητά (για να μην πω καθόλου), με αποτέλεσμα να φαίνεται πεντακάθαρα σαν ξένο σώμα πάνω στο αυτοκίνητο. Επίσης, σε ακμές και γενικά σε περιοχές που δεν είναι εντελώς ίσιες, όσο καλά και να το έχεις κολλήσει (καθαρίζοντας σχολαστικά την περιοχή, φυσώντας το με θερμό αέρα κλπ), μετά από λίγο καιρό θα ξεκολλήσει.

Με λίγα λόγια, το προϊόν αυτό είναι κατάλληλο μόνο για καμιά γρατζουνιά σε πολύ χαμηλό μέρος του αυτοκινήτου (προφυλακτήρα κυρίως), όπου δεν πέφτει εύκολα το μάτι ώστε να δει ότι πρόκειται για κάτι πρόσθετο. Και εκεί βέβαια, σαν προσωρινή λύση. Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος (τουλάχιστον σε ανοιχτόχρωμα χρώματα όπως το δικό μου), φαίνεται πολύ έντονα και αμφιβάλλω αν προστατεύει από τη διάβρωση, τη σκουριά και όσα ακόμη υπόσχεται η εταιρεία. Προσωπικά, μετάνιωσα εντελώς τα 30 κάτι ευρώ που έδωσα...
Με πρόλαβες πάλι.

Μίλησε ο τελειομανής. Πιστεύω σε καλύψαμε πλήρως.

Κάτι που παρέλειψα να πω και το έγραψε ο Άρης πιο πάνω, είναι ότι αν η γρατζουνιά έχει οξύδωση και εμείς τη καλύψουμε με το αυτοκόλλητο, κάνουμε το πρόβλημα ακόμα χειρότερο.