Παιδια καλησπερα και παλι!
Μετα απο πολλες υποχρεωσεις που ξεμπερδευτηκαν καταφερα τελικα να παραγγειλω τα φαναρια. Τα πηρα απο ebay απο Γερμανια. Μου τα στειλαν με DHL και τα περιμενω απο βδομαδα. Διαβασα ομως κατι και ξενερωσα. Επειδη ερχονται με courier θα πληρωσω τελωνειο? Εσεις πως το κανατε? Πληρωσε κανεις τελωνειο?
Μη μου βγουν κανα 400αρι τα φαναρια ρε γμτ...
Δεν εχει τελωνει απο Ευρωπη.
spaka (13-03-14)
Τελειωσα την τοποθετηση πριν λιγο. Μου πηρε κανα δυωρο αλλα χαμαλιασα λιγο και τον αδερφο μου να ξεβιδωνει καμια βιδα
Αυτο που ειχα ρωτησει για υην αυτοματη ρυθμιση υψους το ειχα διατυπωσει λαθος. Εννουσα αν εχει μοτερακι για να ρυθμιζεις το υψος απο μεσα. Να πω οτι δεν εχουν δικο τους μοτερακι αλλα το βγαζεις απο τα παλια σου φαναρια ,το βαζεις στα καινουργια , κουμπωνεις και τη φυσα και δουλευουν ολα τελεια!
Το αναφερω γιατι πιο πανω ο Γιωργος ειπε οτι δε το εδωσε σημασια και με ειχε στεναχωρισει!
Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τις πληροφοριες και τη βοηθεια!!!
*δε σας ακουσα και πηρα ρτα γκριΜη με κραξεται αλλα μου αρεσουν περισσοτερο ρε παιδια
![]()
ninja2 (24-03-14)
Βαλε καμια φωτο να δουμε.
Δε μπορεσα να βγαλω καλες με το κινητο, θα προσπαθησω αυριο
ninja2 (26-03-14)
Θα ανεβασω κιαλλες...
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ωραίος, καν τους και μια ευθυγράμμιση και θα είσαι κομπλέ!
Λετε να θελουν ευθηγραμιση; Παντως παρκαρα εχθες σε ενα τοιχο και ειδα οτι και τα δυο βαρουσαν ακριβως το ιδιο υψος. Λετε να θελουν και ηλεκτρολογο;
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2