Περιμενουμε εντυπωσεις.
Περιμενουμε εντυπωσεις.
Απ'ό,τι ξέρω, κυκλοφορούν έτοιμα αυτοκόλλητα GR στο εμπόριο, τα οποία προορίζονται για τους κατόχους πινακίδων παλαιού τύπου που θέλουν να πάρουν το αυτοκίνητό τους σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου η αναγραφή στην πινακίδα της χώρας μέλους είναι υποχρεωτική. Συνεπώς, με ένα τέτοιο αυτοκόλλητο καθάρισες, αλλιώς κάνε ό,τι σου είπαν τα παιδιά προηγουμένως, δηλαδή εκτύπωσε μόνος σου ένα αυτοκόλλητο.
Το να τρέχεις να παρακαλάς για να σου κόψουν νέα πινακίδα, μου φαίνεται πολύς κόπος για το τίποτα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Simoniz Fix-It Pro Clear Coat Applicator is a scratch repair filler and sealer that safely removes scratches from your automotive quickly and easily. It works on any car in three easy steps - apply fix it, buff it in and wipe away. This scratch repair pen is non-toxic, permanent, water-resistant and odorless.
Ε αυτό το πράγμα δε θέλουμε και εμείς;
To προϊόν αυτό, αφαιρεί υποτίθεται μικρογρατζουνιές από το βερνίκι του αυτοκινήτου. Η πινακίδα όμως δεν έχει βερνίκι, αλλά μόνο χρώμα και ουσιαστικά, η γρατζουνιά που έγινε αφαίρεσε χρώμα. Συνεπώς, είναι αδύνατο το στυλό αυτό να κάνει δουλειά, όπως και η γυαλιστική αλοιφή δεν κάνει δουλειά όταν έχει φύγει χρώμα, αφού δεν περιέχει η ίδια χρώμα για να το αναπληρώσει.
Κατα συνέπεια, φυλάξτε το για καμιά μικρογρατζουνιά του αυτοκινήτου (αν
και για εκεί αμφιβάλλω αν κάνει τίποτα, ωστόσο δεν σας το λέω για να μη στενοχωρηθείτε που χάσατε το τεράστιο των 5-6 ευρώ).![]()
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Ρε φίλε είναι ολίγον .....cloudy η περιγραφή.
Λέει για scratch repair filler & sealer, δλδ γεμιστικό & σφραγιστικό, το βερνίκι κάνει ακριβώς αυτό. Επίσης το 'clear coat' σημαίνει βερνίκι. Άρα τι παραγγείλατε? Βερνίκι για να γεμίσει να να σφραγίσει τη γρατζουνιά? Αφού έχει φύγει και το χρώμα με τη γρατζουνιά. Άρα εγώ νόμιζα ότι θέλετε και το χρώμα μαζί, κάτι σαν σετάκι, σωστά?
Κάπως έτσι. Μηδαμινό το ποσό για να το εφαρμόσεις σε διάφορα μικρό-χτυπηματάκια και μικρο-γρατζουνίτσες.
Έχω λαλίσει με όλες τις μπούρδες των αμερικανών. Δοκιμάστε το, δε χάσατε και τίποτα, αλλά μη γρατζουνίσετε το αυτοκίνητο επίτηδες με κατσαβίδι όπως κάνουν στο βίντεο και περιμένετε μετά να φτιαχτεί με το στυλό...