Χρίστος (21-03-14)
Χρίστο εγώ τις θέλω όλες δηλαδή του Ε46 ξέρεις εσύ:
2 πόδια, 2 πίσω κολονάκια, 2 σκίαδα, 3 στον κεντρικό (επάνω από τον καθρέπτη), 1 ντουλαπάκι, 2 πορτμπαγκάζ και 2 πινακίδα. Κανόνισε μόνος σου τι θα μου πάρεις σου έχω εμπιστοσύνη...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Λοιπόν Χρίστο αν μπορείς επειδή δεν έχω χρόνο (λόγω ερευνητικής πτυχιακής στην σχολή που σπουδαζω-φυσικοθεραπεία αιγίου) και επειδή δεν το κατέχω και πολύ με τις λάμπες αυτές θα 'θελα αν μπορείς να παραγγείλεις και τις λάμπες για το e36 sedan 1993. Δηλαδή Α) 1 λάμπα για πορτ-μπαγκάζ Β)2 λάμπες για τις πινακιδες Γ) 1 λάμπα για το μηχανοστάσιο Δ) 2 λάμπες για τα σκίαστρα Ε) 3 λάμπες για τα κεντρικά φώτα (κάτω από τον καθρέπτη) Ε) 1 για το ντουλαπάκι ΣΤ) 2 λάμπες για τα πίσω κολωνάκια. Θέλω να έχουν λευκό και καλό φωτισμό . Αν μπορείς να το αναλάβεις ειδοποιησέ με και α) αν θέλεις να δω κάποια λάμπα να σου πω τι τύπου είναι (μάλλον με φωτογραφία που θα σου στείλω) β) όσο αναφορά τα χρήματα μου λες τι να πράξω και το πράττω άμεσα ! Σ' ευχαριστώ για την κατανόηση και την βοήθεια!
Εμες ολοι θα παραγγειλουμε λαμπες με canbus επειδη και να θελουμε ΔΕΝ παιζουν σωστα οι απλες.
Αυτες ειναι μεγαλυτερου ελαφρως κοστους.
Επειδη και γω απο τον ελευθερο μου χρονο κοιταω να ψαχνω και δε μπορω να ανοιξω τελειως διαφορετικες αναζητησεις παλι για ολες τις λαμπες, αν θες να σε βαλω μαζι στην ιδια παραγγελια για τις ΙΔΙΕΣ(canbus) λαμπες που θα παρουμε, κανενα προβλημα.
Απλα σου ξαναλεω οτι αν παραγγειλεις μονος σου θα σου κοστισουν λιγο φτηνοτερα.
O,τι αποφασισεις μ λες![]()
Χρίστο θα μπαίνουν εμένα οι can bus λάμπες κανονικά?
Επίσης πρέπει να σε ειδοποιήσω τι λάμπες παίρνει το ε36?
Παίδες λέω και 'γω ν' αναβαθμίσω το φωτισμό στο e36 sedan 1993 ! Έχουμε και λέμε λοιπόν : Α) 1 λάμπα πορτ - μπαγκάζ
Β) 1 λάμπα στο μηχανοστάσιο-κινητήρα
Γ) 1 λάμπα στο ντουλαπάκι
Δ) 2 λάμπες για τα σκίαστρα
Ε) 2 λάμπες για τις πίσω κολώνες
ΣΤ) 3 λάμπες για τον κεντρικό φωτισμό
Άρα έχουμε συνολικά 10 λάμπες . Ωστόσο πείτε μου τι τύπο λάμπας έχω σε καθένα από αυτά ! ΑΑΑ! μην ξεχάσω και λάμπες για τις πινακίδες ! Αν μπορείτε πληροφορείστε με για τον τύπο λάμπας που έχω για ν' αποφασίσω
. Π.χ μου φαίνεται ότι τα σκίαστρα , τα πίσω κολωνάκια ,το πορτ - μπαγκάζ και η κεντρική λάμπα του κεντρικού φωτισμού είναι οι ίδιες.