Επειδή και γω έχω κάποιες ανησυχίες για τη πρόληψη του πατώματος θα ήθελα τη βοήθεια σας.Το αμάξι έχει 87000khm και έχει διαπιστωθεί οπτικός μια μικρή τρίχα για άνοιγμα. Γνωρίζουμε κάποιο συνεργείο με εμπειρία στο πάτωμα? Πρέπει να ενισχυθεί προληπτικά με το κιτ της BMW?Επίσης να αναφέρω ότι έχω αγοράσει όλο το kitpowerflexπου με την ευκαιρία θα γίνει και η αντικατάσταση με τα μαμά. Όποιος γνωρίζει μπορεί να στείλει και p.m. για ευνόητους λόγους
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aimiliosbmw : 31-03-14 στις 17:57
Φαντάζομαι ότι ως κιτ της BMW εννοείς μάλλον του Turner τα πλακάκια. Γιατί ο αφρός τώρα που έγινε η "ζημιά" δεν θα βοηθήσει πολύ...
Η ερώτηση είναι άλλη φίλε μου που πρέπει να απαντήσεις πρώτα κατ'εμένα. Το αμάξι σκέφτεσαι να το πουλήσεις κάποια στιγμή? Απο εκεί ξεκινάνε όλα...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 31-03-14 στις 19:11
Καλό λαμαρινά θέλεις. Αν κατεβάσεις γέφυρα για τέτοια δουλειά, ναι καλό θα εκανες να έβαζες και μια ενίσχυση. Εγω αφού το έκανα μια φορά, ξανάνοιξε. Την δεύτερη φορά έβαλα το κιτ του τερνερ.
sympether with chiefτης
Aν η τριχα ειναι μικροτερη των 20mm πας απευθειας στην ενισχυση με εποξειδικο αφρο.
Αν η τριχα ειναι πανω απο 20mm πρωτα επισκευαζεις το πατωμα με την κλασσικη μεθοδο και επειτα κανεις την ενισχυση με εποξειδικο αφρο.
Thomelef (31-03-14)
Ο Μανώλης που το είδε μου είπε...πως την έχεις γλιτώσει εσύ?Θα σε απασχολήσει πολύ αργότερα και σε αρκετά khm ακόμα.Επίσης αρνητικός με powerflex αν και έχουν αγοραστεί ήδη.
Απλά εγώ ως ψείρας σκέφτομαι μήπως έιναι προτιμότερο τώρα που είναι νωρίς να κάνω κάτι μήπως και το σώσο το σκίσιμο.
Thomelef (31-03-14)
Ιδού οι οδηγίες της BMW:
https://www.e46zone.com/Admin/Sam/e46_subframe_tis.pdf
Όπου η κλασική μέθοδος κατά την BMW είναι η αντικατάσταση όλου του πατώματος για ρωγμές >20mm! δηλαδή ή αφρός ή κόψιμο το μισό πίσω μέρος....αυτά είναι service bulletin
Oπότε έαν η ρωγμή είναι πάνω από 20mm κάνεις τα παρακάτω (κατά την BMW - γιατί όλος ο νορμάλ κόσμος ενισχύει με λαμάκια α λα turner):
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 31-03-14 στις 21:51
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]