-
άντε να πω και για την δικιά μας..τον Γενάρη η εταιρία έδωσε μπόνους έναν μισθό σε όλους! Το είχε υποσχεθεί πέρυσι οτι θα το κάνει εάν η χρονιά ήταν κερδοφόρα..
Ειδικά εμείς στην Τεχνική Διεύθυνση είμαστε όλοι πολύ περήφανοι διότι το περσινό καλοκαίρι είχαμε πάρα πολλές πτήσης και πολλά τσάρτερ χωρίς καθόλου μεγάλες καθυστερήσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων..Επίσης ολοκληρώσαμε εντός χρονοδιαγράμματος την βαριά συντήρηση των αεροσκαφών μας(C-Checks) ''in house'' για πρώτη φορά πέρυσι! Να πω πως η εταιρία έχει πολύ στενή σχέση με την Lufthansa ειδικά σε θέματα εκπαίδευσης και άνθρωποι της θεωρούσαν απλά αδύνατο να έρθει εις πέρας τέτοιο έργο με το υπάρχων ανθρώπινο δυναμικό...κι όμως!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

-
The Following 11 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:
aristent (19-03-14), Bazil Van Sinner (18-03-14), BILL007 (18-03-14), bill_m3 (18-03-14), chrisgiapz3 (18-03-14), doctore (18-03-14), gant (18-03-14), Lambros46 (18-03-14), Ptboul (18-03-14), vagmag (18-03-14), Vassilis ///M (18-03-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP