Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 39

Θέμα: oem led by πενβε

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ποντιε τσαμπα λεφτα ειναι. Βρες τα λαμπακια ξεχωριστα στο ebay, κανα 20αρικο ολα μαζι θα βγουν.

2. The Following 5 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

JimE36 (15-03-14), sierra (15-03-14), Vassilis ///M (16-03-14), ΔημήτρηςΜ3 (15-03-14), Χρίστος (15-03-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν είδα καλα Δημήτρη ολα ειναι με SMd και συγκεκριμένα έχουν πάνω 5050 emitters.
    Απο τα 3528 ειναι 3φορες περίπου φωτεινοτερα.
    Οστοσο αν μπορείς να βρεις specs τους καλό ειναι να δεις άμα καλύπτουν τις ανάγκες φωτισμού σε κάθε σημείο γτ εκτός απο ωραίο πρεπει το φως να ειναι και επαρκές αν χρειαστεί.
    Τα footwell πχ δεν έχουν ίδιες ανάγκες lumen με τα maplights που πρεπει να ειναι πολλαπλάσια σε απόδοση οπότε και W.

Εγω προσωπικά ψάχνω πλέον για COB led να βάλω παντού στο 60ρι που ειναι σε όλους τους τομείς ανώτερα.

4. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

ΔημήτρηςΜ3 (15-03-14)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσο τα έχεις βρει;
    Περιλαμβάνει λάμπες εκτός από πλαφονιέρα και για πόδια κλπ ε;
    θα σου πω αυριο 100% τιμη Γερμανιας

6. The Following User Says Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

sierra (15-03-14)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποντιε τσαμπα λεφτα ειναι. Βρες τα λαμπακια ξεχωριστα στο ebay, κανα 20αρικο ολα μαζι θα βγουν.
    Φάνη στο 46 ειχα παρει απο ebay τα πρωτα που εβαλα ηταν σουπερ !!!!
    μετα που ηθελα να ξαναπαρω τα ιδια δε μπορουσα να βρω..
    εχεις εσυ κάποιον?

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είδα καλα Δημήτρη ολα ειναι με SMd και συγκεκριμένα έχουν πάνω 5050 emitters.
    Απο τα 3528 ειναι 3φορες περίπου φωτεινοτερα.
    Οστοσο αν μπορείς να βρεις specs τους καλό ειναι να δεις άμα καλύπτουν τις ανάγκες φωτισμού σε κάθε σημείο γτ εκτός απο ωραίο πρεπει το φως να ειναι και επαρκές αν χρειαστεί.
    Τα footwell πχ δεν έχουν ίδιες ανάγκες lumen με τα maplights που πρεπει να ειναι πολλαπλάσια σε απόδοση οπότε και W.

Εγω προσωπικά ψάχνω πλέον για COB led να βάλω παντού στο 60ρι που ειναι σε όλους τους τομείς ανώτερα.
    για δωσε παραπανω info γιατι βλεπω οτι εχεις κανει research!!!

9. The Following 2 Users Say Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (15-03-14), Χρίστος (15-03-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη στο 46 ειχα παρει απο ebay τα πρωτα που εβαλα ηταν σουπερ !!!!
    μετα που ηθελα να ξαναπαρω τα ιδια δε μπορουσα να βρω..
    εχεις εσυ κάποιον?
    Θα ψαξω στα email μου να δω απο που πηρα τα δικα μου, τα εβαλα ολα λευκα και επιτελους εχω φως. Το ΟΕΜ κιτρινο ειναι σαν να χαροπαλευεις με πυρετο

11. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Leonidas_E39 (15-03-14), sierra (15-03-14), Vassilis ///M (16-03-14), ΔημήτρηςΜ3 (15-03-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

τα κλασικα κιτακια ειναι κατι τετοια που αλλαζεις ολες τις λαμπες ή σχεδον ολες τις λαμπες αλλα το ασχημο τους ειναι πως οι ιδιου τυπου λαμπες ειναι παντα ιδιες.
    Ο,τι ειναι πχ Τ10 εχει την ιδια Τ10.

Μετα απο πολλες ερωτησεις, πολλες δοκιμες και ενα βαζακι γεματο με διαφορες λαμπες που πηρα για δοκιμες εχω καταληξει στα περιπου εξης νουμερα.

Footwell
    Eιναι τα φωτα που εχουμε στα ποδια μας. Σε πολλα μοντελα ειναι μονο μπροστα σε αλλα και πισω.
    Ο φωτισμος δεν πρεπει να ειναι πολυ εντονος γιατι εκτος απο ασχημο αισθητικα, δειχνει πολλαπλασια ακομα και η ελαχιστη σκονη ή βρωμα στα πατακια.
    Περιπου 1W ειναι αρκετο για το καθε ενα λαμπακι.
    Η πλαφωνιερα που μπαινει σε αυτα συνηθως τοποθετει πλαγια(παραλληλα με το εδαφος) τη λαμπα αρα καλυτερα θα αποδωσει ενα Τ10 με side leds ή αν ειναι festoon λαμπα(αμπουλα) να ειναι με τη μια πλευρα μονο λεντ.
    πχ1
    πχ2

maplight
    Ειναι τα μικρα στρογγυλα λαμπακια που αναβουν μονο με το πατημα του αντιστοιχου κουμπιου και φωτιζουν πανω στο καθε επιβατη.
    Εδω θελουμε ισως το δυνατοτερο σε αποδοση/W/lumen.
    Το μονο σημαντικο εδω ειναι οτι το λεντ που θα διαλεξουμε πρεπει να ειναι κατευθυνομενο και οι μοιρες που θα φωτισει μικρες. Αρα λιγες μοιρες φωτισμου με πολυ δυναμη.
    Εδω λυση εχω βρει στα λεγομενα cree led. Πολυ δυνατο φως αλλα με μικρη διασπορα φωτος.
    Εδω θελουμε τουλαχιστον 3W με πολλα(300-400) lumen....
    πχ1

domelights
    Ειναι τα βασικα φωτα εσωτερικου χωρου που εχει η μπλαφωνιερα μας.
    Αναβουν οταν ανοιξουν οι πορτες, ξεκλειδωσουμε ή σβησουμε τη μηχανη.
    Εδω εχω συναντησει διαφορους τυπους λαμπων.
    Το σημαντικοτερο εδω ειναι να εχουν μπολικο φως χωρις να ειναι εκτυφλωτικο γτ θα κουραζει.
    Αυτο σημαινει μεγαλη διαχυση.
    Εδω 3W συνηθως ειναι αρκετα αν και εδω εξαρταται και αν το χρωμα του σαλονιου ή το ειδος του αμαξωματος βοηθαει.
    Ενα 3ρι πχ σα του Δημητρη παραπανω με γκρι ή κανελι σαλονι θα θελει πιο λιγα lumen απο ενα Χ5 με μαυρο.
    Εδω πολλοι περνουν πλακετες με led σαν το πχ1 που μ αρεσουν μεν αλλα ειναι πολυ εμφανη το καθε led οταν το κοιτας και ξεφευγει απο το μαμα λουκ.
    Λυση εχω βρει στη νεα τεχνολογια Chips on Board (cob) που σε μια πλακετα συνδιαζονται πολλα emitters βγαζοντας ομοιομορφο φως με μεγαλη διαχυση στο χωρο.

πχ1
    πχ2

visorlights
    Ειναι τα φωτα που εχουμε στην οροφη πανω απο τα σκιαστα και που ανανουν οταν ανοιγουμε το καθρεπτακι.
    Θελουμε λιγες μοιρες φωτισμου εδω αλλα οχι πολλα W οπως στα map γιατι θα μας τυφλωνει.
    Ειτε σε Τ10 ειτε σε festoon ειτε σε οτι αλλη λαμπα εχει 1W ειναι υπεραρκετο με 2-3 5050
    πχ1
    πχ2

doorlights
    Ειναι τα φωτα κατω απο τη πορτα μας. Δε υπαρχουν σε ολα τα αμαξια αλλα μπορουν να μπουν με μεγαλη ευκολια.
    Επειδη η χρηση τους υποτιθεται οτι ειναι απλα να βλεπουμε που παταμε οταν βγουμε, δεν υπαρχει λογος για υπερβολες.
    Με 1W και περιπου 100 lumen ειμαστε καλυμενοι.
    Οπως και τα footwell καλο ειναι να εχουν τα led στο πλαι αν ειναι παραλληλη η λαμπα.
    πχ1

glovebox
    ειναι το φως στο ντουλαπακι μας.
    Εδω θελουμε να εχει καλο φως για να βλεπουμε αλλα θελουμε και πολυ μεγαλη διαχυση.
    Λογω του μικρου χωρου βεβαια το καλο φως ερχεται πολυ ευκολοτερα με λιγοτερα W.
    1.5W ισως και 2W ειναι αρκετα.
    Τα led που θα διαλεξουμε οτι τυπου και αν ειναι καλο ειναι να εχουν emitters σε πολλες πλευρες
    πχ1
    πχ2

trunklights
    Ειναι τα φωτα που εχουμε ανοιγωντας το πορτπαγκαζ.
    Και εγω θελουμε μπολικο φως και πολυ διαχυση.
    Συνολικα ενας καλος χωρος αποσκευων θελει κοντα 500lummen προερχομενα απο 1-2 μπλαφονιερες.
    Εδω καλη δουλεια κανουν οι πλακετες led (smd panel) που εχουν περισσοτερα emitters πολυ κοντα μεταξυ τους ή καλο COB led.
    πχ1
    πχ2
    πχ3

licence plate
    Ειναι τα φωτα που εχουμε στη πισω πινακιδα
    Εδω οι αποψεις διχαζουν.
    Αλλοι θελουν καλο φως αλλοι θελουν απλα φως
    Βαλτε οτι νομιζετε.
    Αν εχετε φτιαξει ολα τα παραπανω θα μπορειτε να κρινετε μονοι σας τι περιπου απο τα παραπανω χρειαζεστε για τη πινακιδα.
    πχ1
    πχ2
    πχ3

Ολα τα παραπανω βεβαια εννοειται οτι μιλαμε για canbus για τα νεοτερα οχηματα για να μν εχουμε λαμπακια στο καντραν!

ΔΗΜΗΤΡΗΗ σε καλυψα???

13. The Following 15 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Alex_ (15-03-14), aristent (15-03-14), Bazil Van Sinner (15-03-14), BILL007 (15-03-14), freddys (17-03-14), kerk (15-03-14), kostas 325 (16-03-14), Leonidas_E39 (15-03-14), Panos 316T (15-03-14), Ptboul (17-03-14), Samaro (17-03-14), sierra (15-03-14), Vassilis ///M (16-03-14), ΔημήτρηςΜ3 (15-03-14), Ε91 (15-03-14)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χάχαχα
    Το μονο που εμεινε. Να μου στειλεις ενα 2μετρο ξανθό !!!
    Ζητάω πολλα ;;;;

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Eσυ που εισαι μεσα στο μελισσι ζητας απο μενα ??

Μολις ετοιμασω παραγγελια foul led conversion για μενα θα σε παρω

16. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

ΔημήτρηςΜ3 (16-03-14)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιας και τα ξέρεις καλά Χρίστο δεν κανονίζεις ένα γκρουπ μπει να πάρουμε και εμείς που δεν ξέρουμε αγγλικά να ομορφήνουμε τις μπέμπες μας; Μπορείς;

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP