Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.181 έως 1.190 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απολύστε πια αυτούς τους Δ.Υ. να σωθεί η χώρα. Φτου σας ρεζίλια που έχετε το θράσος να πληρώνεστε από του έρμους κατοίκους αυτής της χώρας. Δηλώστε παραίτηση και πηγαίνετε όλοι στον Ι.Τομέα να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος (και ποιός την έχει μεγαλύτερη την εξυπνάδα και την ικανότητα, σαν τις κόντρες ένα πράμα). Άιντε μπας και βγούμε στις αγορές να δανειστούμε πάλι για να πληρώσουμε τους νόμιμους τοκογλύφους τις τράπεζες για να καλύπτουν μέσω της ανακεφαλαιωποίησης τις επισφάλειες απατεώνων πολιτών και επιχειρηματιών που δηλώνουν πτώχευση και αδυναμία πληρωμής, ώστε να λειτουργήσει ο Άγιος και βαθιά αξιοκρατικός ιδιωτικός τομέας, ο οποίος είναι άμοιρος ευθυνών για τα δεινά τούτου του τόπου! Συνεχίστε να πληρώνετε τα δάνειά σας χωρίς κούρεμα με τιμές προ κρίσης.
    Καλή η καραμέλα αλλά παλιά. Τα έχουμε πει ένα δις φορές, αλλά όσοι θέλουν να δουν μέχρι εκεί (η ευθύνη των Δ.Υ. ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει, είμαι υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο και της δραστικής μείωσής του, αλλά με αξιοκρατικά κριτήρια), μέχρι εκεί θα βλέπουν μια ζωή.
    Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά σε αυτό το θέμα...
    (off topic τελευταιο απο μενα)....μας λες λοιπον οτι η καραμελα ειναι παλια, αλλα παρακατω οτι εισαι υπερ των απολυσεων με αξιοκρατικα κριτηρια. Τελικα εισαι υπερ η κατα των απολυσεων γιατι μας μπερδευεις λιγακι.
    Αν εισαι υπερ συμφωνα με τα λεγομενα σου τοτε δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβες απο αυτα που εγραψα. Και εγω υπερ ειμαι, και μαλιστα οταν τους υπεραριθμους τους πληρωνω εγω με τα λεφτακια μου. Αν τους πληρωνε καποιος αλλος ας εμεναν στην θεση τους και 100 χρονια.

Τα δανεια ειναι αλλη (μεγαλη και πονεμενη) ιστορια. Ο θωμας ηταν πολυ κατατοπιστικος. Αν θελεις να ξερεις το ζορι οι τραπεζες δεν το τραβανε μονο απο τα επαγγελματικα δανεια (που και εκει εχουν επισφαλειες και κοκκινα δανεια αλλα εν μερη εξυπηρετουνται), αλλα απο τα καταναλωτικα/στεγαστικα δανεια.

Το Ελληνικο κρατος (ο εργοδοτης σου δηλαδη, πτωχευσε). Οποτε οι οποιες απολαβες σου θα πρεπει αναγκαστικα να μειωθουν, γιατι το ταμειο δεν βγαινει πλεον. Αν δε σου αρεσει μπορεις να πας αλλου, δεν εισαι με το ζορι στο δημοσιο. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις σε αυτο? Γιατι οσους δημοσιους ξερω ολο αυτο μου κοπανανε, την μειωση των μισθων τους. Αν δεν σας αρεσει κυριοι, οπως λεει και το διαφημιστικο σποτ "να φυγετε να πατε αλλου"

Δεν εχω κατι εναντιων των δημοσιων, τουναντιον εχω και αρκετους φιλους. Αλλα πρεπει να καταλαβουν και να συνειδητοποιησουν οτι αυτοι τραβανε τα λιγοτερα και πρεπει να αισθανονται τυχεροι που τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο αυτους θα συνεχισουν να εχουν ενα μηνιαιο εισοδημα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 14-03-14 στις 00:49

2. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

Thomelef (14-03-14), vagmag (14-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP