Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 78

Θέμα: Ωρα για λαδακια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Οι κομπινες που παιζονται στην Ελλαδα(αλλα και σε αλλα μερη της Ευρωπης)με τα λαδια και τα καυσιμα ειναι γνωστες,οπως επισης και τα συμφεροντα που διακιβεβονται..Δεν μπορω να καταλαβω πως τα ΟΕΜ λαδια και τα castrol αλλα και οποιαδηποτε λαδια που φτιαχνονται με βαση τις προδιαγραφες του κατασκευαστη(bmw) να μην ειναι τοσο αξιοπιστα οσο καποια αλλα επωνυμα που ανταποκρινονται κι αυτα στις εκαστοτε προδιαγραφες του αυτοκινητου..

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MIKE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι κομπινες που παιζονται στην Ελλαδα(αλλα και σε αλλα μερη της Ευρωπης)με τα λαδια και τα καυσιμα ειναι γνωστες,οπως επισης και τα συμφεροντα που διακιβεβονται..Δεν μπορω να καταλαβω πως τα ΟΕΜ λαδια και τα castrol αλλα και οποιαδηποτε λαδια που φτιαχνονται με βαση τις προδιαγραφες του κατασκευαστη(bmw) να μην ειναι τοσο αξιοπιστα οσο καποια αλλα επωνυμα που ανταποκρινονται κι αυτα στις εκαστοτε προδιαγραφες του αυτοκινητου..
    Εαν, καποια στιγμη σε βγαλει ο δρομος απο του Δημητρη το ηλεκτρολογειο (εκει που εβαλες τους καθρεπτες), πες του να σου πει που ηθελε να παρει ΟΕΜ λαδια απο μεγαλη αντιπροσωπεια "πενβε" και τι του ειπαν...
    Επισης υπαρχει συνεργειο (εξειδικευμενο) το οποιο βαζει μονο 10W40 και επιμενει οτι ειναι καλυτερο για το κλιμα της Ελλαδας.. (ξερει καλυτερα ο Ελληνας απο την ιδια την BMW)
    Απο εκει και περα, ο καθενας ας βαζει ΟΤΙ εκεινος πιστευει οτι ειναι καλυτερο για το αμαξι του..
    Εγω δεν εχω κανενα συμφερον απο τα εκτος ΟΕΜ-c@strol λαδια, απλα τα δοκιμασα και δεν μου αρεσαν..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

3. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

Andri (14-03-14), MIKE (14-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP