Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: στησιμο Ε46 σαν Ε46 Μ3 !

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

δεν εξεφρασα ποτε την επιθυμια να τοποθετησω το οτιδηποτε θα μπορουσε να κανει το αυτοκινητο μου ισαξιο αν οχι ιδιο με το κρατημα ενος Μ...!

δεν ρωτησα αν αξιζει.....

ρωτησα αν γινεται.....!

συνεπως κ μετα τις απαντησεις ολων συμπερανα οτι γινεται να χω το κρατημα κ το στησιμο μιας Μ....κ οσον αφορα το c pillar....ειναι κατι που απλα θα το ξερω κ δεν θα καταλαβαινω καμμια διαφορα στο δρομο....σωστα?
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν εξεφρασα ποτε την επιθυμια να τοποθετησω το οτιδηποτε θα μπορουσε να κανει το αυτοκινητο μου ισαξιο αν οχι ιδιο με το κρατημα ενος Μ...!

δεν ρωτησα αν αξιζει.....

ρωτησα αν γινεται.....!

συνεπως κ μετα τις απαντησεις ολων συμπερανα οτι γινεται να χω το κρατημα κ το στησιμο μιας Μ....κ οσον αφορα το c pillar....ειναι κατι που απλα θα το ξερω κ δεν θα καταλαβαινω καμμια διαφορα στο δρομο....σωστα?
    Το C pillar και το εσωτερικό support του C pillar είναι διαφορετικά, για το λόγο του ότι ακολουθούν τη γραμμή/φόρμα του φρυδιού του φτερού του Μ που βγαίνει πιο έξω από τα απλά Ε46 αμαξώματα και όχι γιατί έχει κάποια διαφορετική - ενισχυμένη λαμαρίνα κλπ

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το C pillar και το εσωτερικό support του C pillar είναι διαφορετικά, για το λόγο του ότι ακολουθούν τη γραμμή/φόρμα του φρυδιού του φτερού του Μ που βγαίνει πιο έξω από τα απλά Ε46 αμαξώματα και όχι γιατί έχει κάποια διαφορετική - ενισχυμένη λαμαρίνα κλπ
    Είσαι πολύ σίγουρος ????????? ...

γιατί εγώ όταν λέω ότι είναι ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ το C Pillar στο Μ3 είμαι πολύ σίγουρος !!!! ...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP