Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξέρω τι έπαιξε από χειρισμούς της νεοσέτ και έκλεισε ( δεν κρύβω το μερίδιο ευθύνης των καταναλωτών ).
    Πάντως αυτό που λέει ο Τομ το έχω πληρώσει. Και εξηγούμαι είχα ένα κρεβάτι, ένα γραφείο και μια βιβλιοθήκη την οποία είχα επιλέξει από τα 18 μου από τη νεοσέτ. Το κωλοσέτ αυτό άντεξε ΤΡΕΙΣ μετακομίσεις ( λύσιμο δέσιμο ) και μέσα σε αυτό ήταν και η πενταετία της σχολής ( έλα κοπελιά να δεις τα έπιπλα μου κι έτσι ). Στην τελευταία μετακόμιση πήρα συμπληρωματικά από ΙΚΕΑ ακόμα ένα καναπέ κρεβάτι και μια βιβλιοθήκη. Ε το λοιπόν για τον καναπέ κρεβάτι δε συζητώ πόσο άντεξε, ένα χρόνο σκάρτο. Η δε βιβλιοθήκη μετά το δίχρονο άρχισε να μπατάρει και τα ράφια να πετσικάρουν απότο βάρος των βιβλίων. Τα δε νεοσέτ ζουν και βασιλεύουν ΑΚΟΜΑ.(μιλάμε για 12 χρόνια)

Αλλά βλέπετε ήταν μοντέρνα και «επιταγή» της εποχής να έχεις κάτι από ΙΚΕΑ. Τα πιο πεταμένα χρήματα που έδωσα ποτέ. Δεν είμαστε καταναλωτές και είναι λογικό όπου μας βρίσκουν μπόσικους να μας χτυπάνε. Κρίμα για την εταιρεία και τους εργαζομένους της.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 7 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

BILL007 (11-03-14), Kostas_1 (11-03-14), nikos1400 (11-03-14), pilot (11-03-14), Ptboul (11-03-14), Thomelef (11-03-14), Vassilis ///M (11-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP