2-1
2-1
Τι ματσαρα εστησε ο Κομποτης παλι?? 85' αποδοση 100+
Ωραιο και το 2-1, ξεκουραστο 100αρικο σε 90 λεπτα.
Όσο και το μη καταλογισμένο πέναλτι του Αβραάμ στον Αθανασιάδη στο 40'
Να τα λέμε κι αυτά...
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Αρχικά μπράβο στο ΠΑΟΚ !!!
Για μένα το οτι έπαιξε 100% έδρα ο διαιτητής δεν έχει να κάνει με την ενφάνιση του θρύλου.
Αυτά είναι δικαιολογίες .
Απο την άλλη καλά έγινε οτι έγινε απο πλευράς διαιτησίας για να βλέπουμε και να μαθαίνουμε εμείς της παράγκας !!!!
Οπως και να έχει μπράβο στο ΠΑΟΚ .
Προσωπικά ήμουν βέβαιος για την ήττα και μάλιστα το είπα και μέρες πριν τον αγώνα ,οχι οτι εχει να κάνει ,απλά για την ιστορία .
Εχω κάποιες σκέψεις κάνει τις οποίες περιμένω τον αγώνα με τους Άγγλους και το κύπελλο ,όπου εκεί περιμένω να δώ αν σκέφτομαι σωστά με τη δική μου κρίση πάντα .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Χάλασε η φιέστα τίτλου για τον λεβέντη της ΔΤ. Κρίμα την γραβάτα.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
katsaraios (10-03-14)
Στα παλια του τα παπουτσια του κοουτς ο παοκ και ο βαζελος με τετοια βαθμολογια.
Θα εχει αναμετρηση και στο κυπελο αλλα και εκει το ιδιο μαλλον του κανει...
Αν σου παρει τη προκρηση στην αγγλια δε τον κουναει κανεις του χρονου.......
-«Βούτηξε», πήρε πέναλτι και ομολόγησε στον διαιτητή ότι έκανε θέατρο!!!
Δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στο οποίο οι παίκτες δεν κάνουν ενίοτε «βουτιές» στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πάρουν, εκβιαστικά από το διαιτητή, το πέναλτι. Ο Ααρον Χαντ μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο, αλλά με την αντίδρασή του στη συνέχεια, έδωσε ρεσιτάλ ειλικρίνειας…
Ο παίκτης της Βέρντερ Βρέμης βρέθηκε στο έδαφος παρότι δεν φαινόταν να τον έχει ακουμπήσει ο αμυντικός της Νυρεμβέργης. Με την ομάδα του να προηγείται ήδη με 2-0, είχε την ευκαιρία να αποτελειώσει τον αντίπαλο, αν ευστοχούσε στο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής. Δεν το ήθελε, όμως, όπως αποδείχθηκε.
Αμέσως σηκώθηκε, κατευθύνθηκε προς τον «άρχοντα» του αγώνα και του ομολόγησε πως είχε κάνει θέατρο. Ο διαιτητής αποδέχθηκε την εξήγησή του και προφανώς, επειδή τον συγκίνησε η ειλικρίνεια του Χαντ, δεν του έδωσε κάρτα. Οι αντίπαλοι, έκπληκτοι του έδωσαν αμέσως συγχαρητήρια, καθώς ο Γερμανός είχε κάνει κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στα γήπεδα.
«Προσπάθησα να πέσω πάνω του για να πάρω πέναλτι. Το έκανα ενστικτωδώς, αλλά ήταν λάθος. Δεν ήθελα να κερδίσω έναν αγώνα με αυτό τον τρόπο» εξήγησε μετά από τον αγώνα ο Χαντ.
πηγη:https://arouraios.gr/2014/03/resital...as-apo-paikti/
Να δω τον Καραγκουνη να κανει το ιδιο και τι στον κοσμο!!!![]()
Bazil Van Sinner (10-03-14), chrisgiapz3 (10-03-14), gant (10-03-14), Konstantinos E60 (10-03-14), pilot (11-03-14), Ptboul (19-03-14)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 10-03-14 στις 16:10
Που να επαιζε και μπαλλα η Γιουναιτεντ![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"