-
Και για να φέρω ενα ομορφο παράδειγμα...
Ο μπατζανακης μου, εχει συσκευαστηριο φρούτων στη ναουσσα. Λογικό και. Επόμενο να πασχίζει να διαφημίσει τα ελληνικά φρούτα .
Όταν ομως πήγα στο σπίτι τους , μου έλεγαν πως βρήκαν μια " μέρεντα" με 0.10 φτηνότερα, σε ενα απο τα νέα "οικονομικά " supermarket , πως αγόρασαν pampers φτηνά γιατι ηταν σε προσφορα! και πως οι coca cola που αγόρασαν ηταν φτηνή... Του επεσήμανα οτι το αναψυκτικό ηταν πολωνικης παραγωγής και παρά εισαγωγή, οτι η " μέρεντα " ηταν τύπου και οχι ελληνική, και φυσικά οτι υπαρχει και ελληνική παραγωγή σε πάνες τα babylino.
Φυσικά καταλαβαίνουμε οτι ενω οι ίδιοι μπορει να ειμαστε παραγωγοί , για προσωπική χρήση επιλέγουμε διαφορετικά.
Και υποτίθεται οτι ο συγκεκριμένος ειναι και άμεσα ωφελημένος όταν γινεται τετοια προσπάθεια. Πολυ πιο δύσκολα μπορω να πείσω τον άντρα της εξαδελφης μου, ο οποίος ειναι γυμναστής σε σχολείο , οτι καλύτερα να προτιμήσει να ψωνίσει απο ελληνικό κατάστημα παρά απο ιντερνετικό ( όπως και έκανε για να παρε το καροτσάκι του παιδιού του φτηνότερα ) . Αυτο με εκνευρίζει περισσότερο ειναι οτι , πήγε είδε το καροτσάκι σε κάποιο κατάστημα εδω, το δοκίμασε, είδε οτι του κάνει και το παρήγγειλε απο το Ίντερνετ απο την Ιταλία.
Ένας άλλος γνωστός, πηγαίνει στα καταστήματα δοκιμάζει αθλητικά Nike παπούτσια και μετα τα παραγγελνει απο το Ίντερνετ.
Κάποιοι εδω συντηρούν μαγαζιά, αποθήκες, πληρώνουν μισθούς, ΙΚΑ, ρεύμα, δημοτικά τελη κλπ... Και εμεις τους χρησιμοποιούμε ....
Πραγματικά φερομαστε περίεργα.
Ισως όλοι μας...
-
The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
Bazil Van Sinner (08-03-14), chrisgiapz3 (09-03-14), nikos1400 (08-03-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP