Είναι τόσο μπρίκι όσο είναι η Α Class και το Α3.
Έχει αυτό το παραπάνω, αυτό το κατιτίς που πολλοί θέλουν, λίγοι μπορούν.
Συνοψίζοντας:
Αν έχεις τα γκαφρά μια χαρά είναι, αν δεν τα έχεις πας για αστροφόκους ή το πολύ καμιά γκόλφω.
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΜΠΡΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο SNOOPY ΚΑΙ Ο STATHIS
ΜΠΡΙΚΙΑ ΤΡΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ
Είναι τόσο μπρίκι όσο είναι η Α Class και το Α3.
Έχει αυτό το παραπάνω, αυτό το κατιτίς που πολλοί θέλουν, λίγοι μπορούν.
Συνοψίζοντας:
Αν έχεις τα γκαφρά μια χαρά είναι, αν δεν τα έχεις πας για αστροφόκους ή το πολύ καμιά γκόλφω.
gnx (21-04-10)
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν μιλάμε για τα 116, αλλά για το 116 του ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
Vasilis (21-04-10)
Σαφώς και όχι.
Και δεν αρκεί η γνώμη 3 -4 καυλ@@γκαζων που ως επί το πλείστον αυτοί γράφουν σε ένα φόρουμ να χαρακτηρίσουν ένα αμάξι το οποίο στρίβει, φρενάρει, έχει ασφάλεια 5αστέρων ως μπρίκι.
Ότι είναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ σαν φάλαινα είναι όμως.-
SuperSonic (22-04-10)
Μόλις είδα μια καλή κατάθεση στον τραπεζικό μου λογαριασμό οπότε αμερόληπτα ψηφίζω το 4.
Δε παιζεστε!!!!εχω λιωσει!!!!!
Ρε συ Γιαννη μη νιωθεις απο τη ζηλια τους τα λενε που το, γυναικακι σου κυκλοφορει με BMW και αυτοι τις εχουν με Smart!!!!![]()
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
αααα.... για του Γιάννη λέμε????? Τι φταίει το αμαξάκι όταν ο Γιάννης ξεκινάει το 116 με δευτέρα για να μη χάσει χρόνο στην αλλαγή....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προκαλώ το Γιάννη, μετά το πάτημα με το πριόνι-κολτ του Βασίλη, να αναμετρηθεί με το φονιά agila 86hp της μάνας μου (με εμένα οδηγό φυσικά). Αν καταφέρει να μας ξετρυπώσει και τους δύο, την άλλη μέρα πουλάω την 320 και αγοράζω αυτόματη 116 και τα μυαλά στα κάγκελα...
Πέρα από το χαβαλέ πάντως, μια χαρά είναι το 116. Να είχε και λίγο πιο προσιτή τιμή...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
χαχαχαχχαχα ο δολιοφθορέας έβαλε το χεράκι του στη δημοσκόπηση.....![]()
![]()