aristent (07-03-14), Bazil Van Sinner (08-03-14)
μετα απο καθε σαιζον και προς το χειμωνα, καθονται πολλοι (παλιοι και κυριως μεγαλυτερης ηλικιας τενταδες)και οτι ΡΕΤΑΛΙ περισσεψε το ενωνουν, για να μην πεταξουν τιποτε......ακομη και σημερα!!!!...που μπορουν να το δωσουν στην ανακυκλωση με τιμη κιλου,αλλα βλεπεις εχει αρκετη χασουρα απο την τιμη αγορας.....
προσωπικα,κανω το τελευταιο(ανακυκλωση)χωρις καν να παρω χρηματα,αφου τα δινω σε φιλο ανεργο που πλεον ασχολητε μ'αυτο,μιας και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να παω κολλημενο αξονα σε πελατη,ακομη και αν ερχετε ετσι στο μαγαζι μου απο το εργοστασιο παραγωγης!!!
ΝΑΙ!!! οντως τυχαινει στις 100αδες σωληνες που παραγγελνω, να ερχονται καποιες κολλημενες,ευτυχως σπανια....αλλα ακομη και στην κολληση τους ειναι γαλβανισμενες,πραγμα που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω,αλλα δεν το κανω.
ζητω συγνωμη για το οφτοπικ,ειμαι απαραδεκτος!!!.... μοντερεϊτορ γαρ!!!....ομως θα τα μεταφερω σε πρωτη ευκαιρια.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 07-03-14 στις 13:04
Bazil Van Sinner (08-03-14), BILL007 (07-03-14), Ptboul (07-03-14), Vassilis ///M (08-03-14), Ε91 (07-03-14)
Λύθηκε το κάρτερ σήμερα το πρωι και βρέθηκε το κομματι ηταν περιπου 3 εκατοστά παραγγέλθηκε και καινούριος δείκτης και όλα οκ
aristent (08-03-14), Bazil Van Sinner (08-03-14)
επραξε το σωστο (ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ) τελικα ο μαστορας,αλλα και εσυ, που προφανως το υπεδειξες.
Ζητω συγνωμη που "εκραξα" στο παρακατω ποστ,αλλα και εγω ειμαι φιλος(ή και φιλικος)με τους ανθρωπους των συνεργειων,αφου καταλαβαινω οτι εργαζονται και τους πιεζει ο χρονος...
..,αλλα οταν ρωταω: "τι χρωσταω?"
,"εν ριπη οθαλμου" τους πληρωνω και ας με "πιεζει" η τσεπη μου.
![]()