Και λίγα λες...ρώτα την και το αν μπορεί να τα πουλήσει, όπως επίσης και το ΑΝ βρει να τα πουλήσει, πόσο θα τα δωσει...
Φυλακισμένη της "περιουσίας της" είναι η κυρια...
Και λίγα λες...ρώτα την και το αν μπορεί να τα πουλήσει, όπως επίσης και το ΑΝ βρει να τα πουλήσει, πόσο θα τα δωσει...
Φυλακισμένη της "περιουσίας της" είναι η κυρια...
sympether with chiefτης
εγω παντως γενικά ειμαι της φιλοσοφιας πως οτιδηποτε επενδυση και να κανει κανεις, πρεπει η επενδυση αυτη, να κοιταει οσο το δυνατον να αρχισει να του κανει αποσβεση αμεσως. Την αλλη μερα μπορει να αρχισει η αποσβεση? ακομη καλυτερα.
Ολα αυτα περι ακινητης περιουσιας ισχυαν παλια. πολλες φορες καθομαι και λογομαχουμε με τον πατερα μου για τετιοιυ ειδους θεματα, και τι μπορω να πω μπροστα του καθοτι παλιος εργολαβος αυτος και μπετατζης 50 χρονια.
αλλα οταν βλεπω πως εχει καποια ακινητα ακομη και τωρα αγορασμενα απο παλια για υποτιθεμενει επενδυση, δηλαδη για εργολαβια και στεκοντε ετσι μεχρι σημερα χωρις να αξιοποιηθουν στο ελαχιστο. Αρα για τι επενδυση μιλαμε.
Η απαντηση που μου δινει ειναι πως δεν μπορουσε κανεις να φανταστει οτι θα εφτανε το πραγμα μεχρι εδω.. Και να που ομως εφτασε.