Πληρωμες που εχω κανει στην ΔΟΥ πριν 2 μηνες μεσω τραπεζας εμπροθεσμα και εχω τα σχετικα παραστατικα στα χερια μου στο ΤΑΧΙS φαινεται οτι χρωσταω
Την δετερα παω εφορια...ελπιζω να μην με δειτε στο δελτιο των 8.00.
Μπορεσες και μπηκες στο ταξις ρε Χακερ??
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Αντιπαρέβαλε πρώτα από τα παραστατικά και το taxis,
ότι η ταυτότητα πληρωμής που έχεις χρησιμοποιήσει είναι η σωστή...
Κάθε οφειλή, έχει ένα κωδικό (ταυτότητα πληρωμής) που την ακολουθεί μέχρι την λήξη της,
είτε πληρώσεις εφάπαξ είτε σε δόσεις.
Και βεβαία μην ξεχνάς ότι μπορεί εσύ να πλήρωσες και την ίδια ημέρα η Τράπεζα να απέστειλε την πληρωμή στο Taxis,
αλλά οι εγγραφές επεξεργάζονται και καταχωρούνται στην "καρτέλα" κάθε φορολογούμενου χερουκλάτα απο υπάλληλο.
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δλδ...
Μακάρι να μην ταλαιπωρηθείς!!!
Τα δεδομένα στην κεντρική πολιτική σκηνή έχουν αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα. Ήρθε πλέον το τέλος των παραδοσιακών κομμάτων, δεξιών και αριστερών, που για δεκαετίες είχαν εγκλωβίσει τους Έλληνες. Οι Έλληνες μέσω του Σταύρου Θεοδωράκη σπάνε τα δεσμά της εξάρτισης από τον παλαιοκομματισμό.
Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Το "ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη τείνει να εξελιχθεί σε τσουνάμι. Κι άλλοι επιφανείς Έλληνες είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα. Τουλάχιστον άλλα πέντε νέα κόμματα είναι στα σκαριά. Ποιος είναι, δηλαδή, αυτός ο Κουτσούμπας που κρατάει τη σφραγίδα του ΚΚΕ με το σφυροδρέπανο; Ποιος ειναι αυτός ο μπαρμπα-Φώτης Κουβέλης; Ποιοι είναι αυτοί οι 58; Ούτε 60 δεν μπορούνε να γίνουνε. Δεν λέμε για Σαμαρά που έχει ήδη ξοφλήσει. Ποιος είναι ο Τσίπρας που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα; Η Ελλάδα δεν είναι 15μελές μαθητικό συμβούλιο, που έκανε τον πρόεδρο ο Τσίπρας κι ανέβηκε στην ιεραρχία της ΚΝΕ.
Η Ελλάδα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια των πολιτικών. Ήρθε η ώρα των δημοσιογράφων. Όχι, όμως, σαν απλοί βουλευτές ή Υπουργοί όπως μέχρι τώρα. Σε στυλ, δηλαδή, Αρίας Αγάτσα, Μανώλη Μαυρομάτη, Άννας Καραμανλή, Πέτρου Ευθυμίου και άλλων πολλών.Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε την υπέρβαση. Δεν πήγε να αναζητήσει κομματική στέγη. Έκανε ένα βήμα παραπάνω. Ένα τεράστιο βήμα. Είναι ο πρώτος δημοσιογράφος αρχηγός κόμματος.
Ξεφύγαμε, όμως. Λέγαμε ότι ο Σταύρος έκανε την αρχή. Άνοιξε το δρόμο. Σε άλλος επιφανείς συμπολίτες μας, που ακολουθούν το λαμπρό παράδειγμα του κι ιδρύουν κι αυτοί πολιτικούς σχηματισμούς. Νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι. Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες έτοιμοι για να καταθέσουν τα σχετικά χαρτιά στον Άρειο Παγο, προκειμένου να κατέβουν στις Ευρωεκλογές με δικά τους κόμματα είναι οι εξής:
- Ο Νικος Βαμβακουλας
- Ο Λευτέρης Πανταζής. Που έχει βρει μάλιστα και το όνομα: ΛΕ ΠΑ. Δηλαδή: Λεύτερη Πατρίδα.
- Ο Στάθης Ψάλτης: Αν ο Γιώργος Πάντζας με τον Παύλο Χαϊκάλη μπήκαν στη Βουλή, εγώ θα κάνω ένα βήμα παραπάνω. Θα μπω στην Ευρωβουλή.
-Η Άντζελα Δημητρίου; Καλύτερες, δηλαδή, είναι από εμένα αυτές οι σουρτούκες η Εύα Καϊλή και η Έλενα Ράπτη;
- Ο Νίκος Αλέφαντος. Ο αγωνιστής των πάγκων. Ο Σπάρτακος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
- Ο Γιώργος Τράγκας: μπορεί να νομίζει ότι με πρόλαβε αυτός ο Θεοδωράκης, αλλά στην τελική θα φάει την σκόνη του.
- Ο Πιτ Παπαδάκος: εγώ μπορώ να βλέπω το μέλλον. Δεν θα μπορέσω να δω το σωστό για την Ελλάδα;
Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ακούει στο όνομα Γιώργος Νταλάρας. Πολύ σοβαρά στο να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος σκέφτεται ο Γιώργος. Ο καλλιτέχνης που δεν έχει πάρει από το δημόσιο χρήμα, ούτε μια δραχμή. Για να δείξει έμπρακτα την πολιτική διαφωνία του με τη σύζυγο του και το Μνημόνιο.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
ΠηγήΌπως εξηγούν οι εφοριακοί κάθε μέρα, οι τράπεζες εκδίδουν αναλυτικούς καταλόγους με στοιχεία (ΑΦΜ, Ταυτότητα Οφειλής, εξοφληθέν ποσό) για όλες τις πληρωμές που έγιναν και τους αποστέλλουν στις Δ.Ο.Υ., είτε ηλεκτρονικά είτε εντύπως δια αλληλογραφίας.
Στη συνέχεια οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ. καταχωρούν μία προς μία τις πληρωμές που αναγράφουν οι κατάλογοι, ώστε τα πληροφοριακά συστήματα (Τaxis και Taxisnet) να ενημερωθούν για όλες τις εμπρόθεσμες πληρωμές.
Για να ολοκληρωθεί μια τέτοια διαδικασία απαιτεί πολλές ημέρες. Κι αυτό γιατί για την καταχώρηση των στοιχείων κάθε πληρωμής ο υπάλληλος θα πρέπει να εισέλθει στο σύστημα, να εκδώσει χειρόγραφα διπλότυπο είσπραξης με βάση τα στοιχεία που έχει στείλει η τράπεζα, να επικυρώσει το διπλότυπο και να εκδώσει Ατομικό Φύλλο Διαγραφής Οφειλής, ώστε να πιστωθεί το εξοφληθέν ποσό και να σβηστεί η οφειλή από τον υπολογιστή του Taxis.
Πηγή: Ημερησία
BILL007 (01-03-14)