Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: κλησεις

Ψήφισαν
50. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • υπερβολικη ταχυτητα( εγω; μα δεν ετρεχα καθολου)

26 52,00%
  • ζωνη - ( ναι αλλα φορουσα στο παντελονι)

1 2,00%
  • κινητο- ( η μαμα μου ηταν, μου πε να φοραω τη ζακετα)

0 0%
  • παρανομη σταθμευση- (μα πεταχτηκα για ενα δευτερολεπτο)

10 20,00%
  • κοκκινο -( πορτοκαλι ηταν κυριε)

0 0%
  • αλλο

8 16,00%
  • ποτε - (ναι καλα!)

5 10,00%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: Κλησεις

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων

καλά με την μηχανή δεν λέω καν..θα έπρεπε να έχω φάει πολλή πράμα αλλά δεν θα με πιάσουν ποτέ ζωντανό!!
    epic!

Λοιπόν εχω "φαει" 15κλησεις για μπροστα πινακιδα με το ΜΧ5,για κράνος μέσα σε πόλη ,για υπερβολικη ταχυτητα,για διπλη γραμμη,για επιδειξη(στη Θεσσαλονικη),για ηχορυπανση με το ΧΤ,ποτε για αλκοόλ!

Αλλα η πιο επικη κλήση που χω φάει ,ηταν καπου στο 2004,ειμαι Σαββατο βραδυ στην Πυλη Αξιου,έχω παρκαρει γι'αυτους που ξερουν,στο φαναρι πριν την "Πυλη" δεξια μεσα μετα το BP το βενζιναδικο εχει μια βιτρινα μαγαζιου 2 μετρα,ακριβως μπροστα απο την βιτρινα συριζα και εχω βγει απο την πορτα του συνοδηγου.Αφου πινω το δευτερο ποτο,κοιταζω το κινητο μου και εχει χωρις πλακα 150 αναπαντητες κλησεις!!Ανοιγω και βλεπω τον ιδιο αγνωστο αριθμο...βγαινω απ το μαγαζι και καλώ ____ ελα βασιλη!!!___πωωωω την φωνη την αναγνωησα απ ευθειας,ηταν ο Παυλος,ο αστυνομικος του χωριου μου,τοτε που ειχαμε τμημα........ __που εισαι?/Θεσσαλονικη.../ τσακισου τραβα παρε το αμαξι σου.......

τρεχω στο αμαξι και τι να δω???ολη η τροχαια της θεσσαλονικης μαζεμενη κυκλοφοριακο κομφουζιο,ενα τρενο σταματημενο τσιμα τσιμα με το πολακι μου και μια ατελειωτη ουρα απο αμαξια που χανοταν πισω απο την βιλκα,,,,
    και εννοειται κανα δυο αστυνομικους να αφριζουν ...οι υπολοιποι το απολαμβαναν

στο τσακ προλαβα να μην μου το σηκωσει ο γερανος!

αφαιρεση διπλωμα,πινακιδες και η κληση γραφει παρακολληση κυκλοφοριας συρμου!!!!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

2. The Following 10 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

bill_m3 (28-02-14), chrisgiapz3 (01-03-14), fast-enough (02-03-14), Leonidas_E39 (02-03-14), nikos valvetronic (02-03-14), Panos 316T (01-03-14), Ptboul (05-03-14), sheriff (01-03-14), Skyline_IS (28-02-14), wheelman (28-02-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP