-
Έχω και εγώ ένα καλό.
Μπαίνω προχτές στο taxis του πατέρα μου που ήθελε να δει κάτι και βλέπω οφειλή από ΕΕΤΗΔΕ.
Σημειωτέων ο πατέρας μου έχει δύο διαμερίσματα που παραχωρεί σε εμένα και τον αδερφό μου, το ρολόι στο διαμέρισμα που μένω εγώ είναι στο όνομα του πατέρα μου και σε αυτό που μένει ο αδερφός μου στο όνομα του.
Πάω εφορία μου δίνουν εκτύπωση με τον αριθμό μετρητή, βλέπουμε δεν είναι του αδερφού αφού ο μετρητής είναι στο δικό του ΆΦΜ.
Λέω δεν μπορεί να να είναι δικό μου γιατί πληρώνεται με πάγια εντολή από την τράπεζα και τι μου απαντάει η υπάλληλος?
Θα τα βρείτε με την ΔΕΗ και θα σας τα αφαιρούν από τους λογαριασμούς αλλά θα πρέπει να πληρώσετε την οφειλή στο taxis
Πρώτο εγκεφαλικό, πάω σπίτι να πάρω έναν λογαριασμό και βλέπω ότι δεν αντιστοιχεί ο μετρητής στον δικό μου
Δεύτερο εγκεφαλικό, πάω ΔΕΗ τους εξηγώ και μου επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για κάποιον άλλο.
Ζητάω βεβαίωση με τους μετρητές στο όνομα του πατέρα μου και φεύγω ξανά για εφορία.
Τελικά είχε κάνει αναγραμματισμό ο λογιστής στο Ε2. Epic fail αλλά και πόσο ανθρώπινο
Οκ λέω στην υπάλληλο και τι κάνουμε τώρα.
Και απαντάει το θεϊκό
Πληρώστε και βρείτε τα με αυτόν που χρωστάει!!!!
Αφού μας άκουσε όλη ΔΟΥ
Δέχτηκαν να κάνουμε αίτημα το οποίο θα απαντήσουν μετά από δύο μήνες.....
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
-
The Following 4 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:
bill_m3 (01-03-14), chrisgiapz3 (28-02-14), gant (28-02-14), Ptboul (28-02-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP