Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: Σταμπες εσωτερικα των φαναριων?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή το έγραψα στο προφίλ μου σαν απάντηση στα visitor messages, το γράφω κι εδώ:

"Άρη καλησπέρα,
    Ναι, έχω δει κι εγώ τις σταγόνες οι οποίες έχουν στεγνώσει στο εσωτερικό των φαναριών. Μερικές έχουν κυλήσει προς τα κάτω και στέγνωσαν εκεί, αφήνοντας trail. Είναι ορατές μόνο όταν έχω ανοιχτά τα angel eyes ή τα Xenon.
    Τα φανάρια πάντως είναι απολύτως στεγανά, το τσέκαρα με το Karcher μου. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως υπήρχε υγρασία μέσα στο φανάρι η οποία δημιούργησε υδρατμούς στην εσωτερική επιφάνεια, οι υδρατμοί έγιναν σταγόνες και κάποια στιγμή στέγνωσαν.
    Αυτό το φαινόμενο το είχε και το ΤΤ μου από καινούργιο. Θα προσπαθήσω να βγάλω τις λυχνίες μήπως και καταφέρω να το καθαρίσω κάπως. Στο ΤΤ μου βγήκε ο πάτος αλλά κάτι κατάφερα. Αυτά τα θέματα είναι λίγο περίεργα όταν έχεις να κάνεις με φανάρια που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ. Επίσης, το καλύτερο καθαριστικό που είχα δοκιμάσει είναι η ισοπροπυλική αλκοόλη που δεν αφήνει υπολοίματα όταν εξατμίζεται όπως κάνει ακόμη και το καθαρό οινόπνευμα.
    Πάντως όλες οι 5άρες που έχω δει μέχρι στιγμής το έχουν."

2. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (21-04-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP