για να εχω 6 φακελους και να εμφανίζονται στην οθονη σαν 6 σιντι ,πρεπει να εχω συνδεδεμενη τη σιντιερα παραλληλα με το dension?
για να εχω 6 φακελους και να εμφανίζονται στην οθονη σαν 6 σιντι ,πρεπει να εχω συνδεδεμενη τη σιντιερα παραλληλα με το dension?
Πως θα έχεις παράλληλα την σιντιέρα, αφού στην θέση της κουμπώνεος το dension?
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
εχω βαλει κατι αντιστοιχο αγνωστης προελευσης απο ebay και κανει παρασιτα που και που (οχι συνεχεια) στο ε36..
ρωτηστε πρωτα αν κανει και αυτο..(η δειτε το-δοκιμαστε το οταν τοποθετηθει πριν φυγετε).
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
πως μπορω να κατάλαβω αν εχω DSP?
dark knight (27-02-14)
μου ειπαν ότι το dsp ρυθμίζεται εκει που ρυθμίζονται μπασα,πριμα κτλ και το εχει σαν ξεχωριστη επιλογή. εκτος από το dension μου ειπαν ότι θα χρειαστω και μια προεκταση καλωδίου για να τοποθετηθεί εσωτερικα η υποδοχη του USB.πιθανον στο ντουλαπακι ,το οποιο χρεωνεται εξτρα και είναι αρκετα ακριβο
Με μπέρδεψες, μήπως έχεις HK? ή Navi? Αν ναι τότε απλά χρειάζεσαι ένα πενταμετρο USB για να το τρέξεις από το πορτ μπαγκάζ μέχρι το ντουλαπάκι ή όπου βάλεις το USB stick τέλος πάντων
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
dark knight (27-02-14)
εχω ναβι εργοστασιακο 16.9 ΜΚ3 σιντι,οχι hk,6 αρα σιντιερα πισω στο πορτ μπαγκαζ. και μου ειπε να ξηλώσουμε ολο το αυτοκινητο για να τραβήξουμε καλωδιο μεσα στο ντουλαπακι,απο πισω εως μπροστα.το καλωδιο θα αγοραστει ως εξτρα από την ντενσιον και κατι μου ειπε για 45 ευρω.μαλλον παει να με κανει μεροκαματο. στην αρχη σκεφτηκα καλα θα ηταν να ειχα το USB εντος αυτοκινητου αλλα το ξηλωμα και το επιπλέον κοστος δεν μου αρεσει καθολου.αν μπορω να το εχω πισω ,καταργοντας τη σιντιερα εντελως δεν εχω κανενα πρόβλημα
Να μην πω τι σου λέει καλύτερα.
προφανώς εννοεί το fakra που μεταφέρεις όλες τις θύρες μπροστά, την ίδια δουλειά κάνεις και με ένα απλό καλώδιο USB που θα είναι όμως μόνο για το stick και όχι για το iPhone.
Αν δεν θες να ξηλωσεις κρυφτό στο εσωτερικό μαρσπιεδακιαλλιώς θα αλλάζεις stick από το πορτ μπαγκάζ
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
dark knight (27-02-14)
αυτό που λες ηλια
wheelman (27-02-14)