Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 34

Θέμα: Dension geteway lite

Περιοχή
    Ναυπλιο
    Rides
    0

Προεπιλογή Dension geteway lite

Καλησπερα και παλι!Οπως ειχα παει πριν λιγο καιρο λογο βλαβης του cd changer στο Ε39 ψαχτηκα για τα κιτ της Dension.Λοιπον εχω καταληξει στο Dension geteway lite το οποιο παιζει τραγουδια απο USB stick!Οτι πιο οικονομικο μιας και δεν με ενδιαφερει η συνδεση ipod/iphone ουτε οι τιτλοι των τραγουδιων!Εχω τα εξης προβληματα ομως:
    1.Η digital hellas που ειναι αντιπροσωπια δεν σηκωνει κανενα τηλεφωνο για να επικοινωνησω.
    2.Εχω βρει απο ενα e-shop πολυ καλη τιμη αλλα οταν επικοινωνησα με ρωτησαν ποσα πιν εχει η εργοστασιακη πηγη μου(???????)40 ή 17;;;
    Πως μπορω να βρω τα πιν για να παραγγειλω το αντιστοιχο κιτ;

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο thanosE39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα και παλι!Οπως ειχα παει πριν λιγο καιρο λογο βλαβης του cd changer στο Ε39 ψαχτηκα για τα κιτ της Dension.Λοιπον εχω καταληξει στο Dension geteway lite το οποιο παιζει τραγουδια απο USB stick!Οτι πιο οικονομικο μιας και δεν με ενδιαφερει η συνδεση ipod/iphone ουτε οι τιτλοι των τραγουδιων!Εχω τα εξης προβληματα ομως:
    1.Η digital hellas που ειναι αντιπροσωπια δεν σηκωνει κανενα τηλεφωνο για να επικοινωνησω.
    2.Εχω βρει απο ενα e-shop πολυ καλη τιμη αλλα οταν επικοινωνησα με ρωτησαν ποσα πιν εχει η εργοστασιακη πηγη μου(???????)40 ή 17;;;
    Πως μπορω να βρω τα πιν για να παραγγειλω το αντιστοιχο κιτ;
    1. Καλεσε τον Αντωνη στο κινητο του 6978132938.
    2. Βγαλε την πηγη σου και δες απο πισω ποσα pin εχει η πλεξουδα.

3. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (26-07-10), thanosE39 (26-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Επικοινωνησε με κ. Αντωνη Καβάση στο τηλ. που σου γράφει ο Φανης πιο πανω.
    Αν δεν τον βρεις, κοιταξε και τους λοιπους αντιπροσωπους στην Ελλαδα εδω:https://www.dension.com/whereToBuy.php

5. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

BILL007 (26-07-10), thanosE39 (26-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

επειδη κουραστηκα να φτιαχνω σιντι καθε τρεις και λιγο και για να μην ανοιγω καινουριο θρεντ εχω σκοπο να τοποθετησω στο ε46 ,interface dension. εχω βρει την ακολουθη προσφορα στο γαλατσι μαζι με τοποθετηση στα 140 ευρω.https://www.pancarshop.gr/index.php?...duct_id=902888 εχει κανεις εμπειρια από τον συγκεκριμενο μαγαζι? με π.μ

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

εχω και εγω την πλακετα της Dension και εγω στο δικο μου και ειναι πολυ καλη, απλα εχει θεματα οπως οτι δεν μπορεις να το κανεις να βγαζει τα τραγουδια σαν playlist αλλα τα ψαχνεις ενα ενα με την σειρα!

Μεγαλο μειον εκτος και αν υπαρχει καποιο κολπο και δεν το εχω βρει.

Επισης κατι αλλο μειον ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις πανω απο 6 φακελυς μεσα στο USB σου γιατι δεν τους βγαζει στην οθονη, παρα μονο 6 οσο ειναι και τα υποτιθεματα CD's οταν ειναι κουμπωμενη η σιντέρια!

αν εχεις παραπανω φακελους απο 6 απλα αναμειγνύει ολα τα τραγουδια μαζι και αντε ψαξε να βρεις αυτο που θες!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το προσπέκτους δεν γράφει κάτι σχετικό για εμφάνιση τίτλων?
    Όταν το είχα εγώ, το 2007 αν θυμάμαι σε σύνδεση με το ipod, με ένα αρχειάκι bmw.txt που κατέβασα απ το site τους και το έτρεξα μια φορά, εμφανίστηκαν τα πάντα του ipod.
    Πράγμα που ο πωλητής και εγκαταστάτης του, δεν το γνώριζε και μου είχε πει, πως μόνο αριθμούς τραγουδιών θα βλέπω.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

9. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

BILL007 (26-02-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

θα καταργηθεί η σιντιερα? θελω να την καταργησω

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό που είχα εγώ ναι, την καταργούσε.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

η σιντέρια καταργείται γιατι στην ουσια η Dension κουμπώνει εκει που κουμπωνει η σιντερια.

Κ. Γιωργο αλλο θελω να πω. Τους τιτλους τραγουδιων τους βγαζει με μια συγκεκριμενη ρυθμιση που την αναφερει και στο προσπεκτ.

Εγω θελω να πω πως δεν μπορεις να δεις τα τραγουδια με αριθμιση οπως τα εχεις μεσα στο φακελο. και να επιλεξεις ποιο θες να ακουσεις.

Αυτο πατας συνεχεια επομενο επομενο για να πας εκει που θες.

Στο i-pod το κανεις, αλλα εγω τα εχω σε USB. Εκει δεν βγαζει τετοια επιλεξιμοτητα. Αν εχεις μεσα σε ενα συγκεκριμενο φακελο 100 κομμάτια πχ. για να ακουσεις το Νο 52 π.χ πρεπει να πατας επομενο επομενο!!

13. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

gant (26-02-14)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ίδιο αναγκαζόμουν να κάνω κι εγώ Στέλιο, αφού το είχα ρυθμισμένο έτσι ώστε να κάνω τους χειρισμούς απ το radiocd, οπότε με μιά μόνο γραμματοσειρά στην οθόνη, έψαχνα το τραγούδι ένα- ένα. Το ipod το είχα στο ντουλαπάκι μέσα.

15. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

steliosm46 (27-02-14)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP