Σελίδα 20 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 10181920212230 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 200 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Question Could this be AppleΆs next iPhone? The iPhone 6?

Φαν κατσε να βγει το 6 βρε...

O blogger Σόνι Ντίκσον λέει έχει στα χέρια του τα σχέδια της Apple για το iPhone 6. Θα είναι λεπτότερο, και θα έχει μεγαλύτερη οθόνη. Το τηλέφωνο θα μοιάζει με μία διασταύρωση ανάμεσα στο iPad Air και στο iPod Touch, λέει ο Ντίκσον.

Έχει επίσης φωτογραφίες από το περίβλημα του iPhone 6, αλλά προειδοποιεί «Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό είναι το πραγματικό και το τελειωτικό, ωστόσο δίνει μία ιδέα του πώς θα είναι».

Ο Ντίκσον έχει ένα άριστο ιστορικό. Ήταν ο πρώτος που διέρρευσε το iPhone 5C και ήταν επίσης ένας από τους πρώτους που διέρρευσε τα περιβλήματα για το iPad Air, και το iPad Mini με Retina.

https://sonnydickson.com/2014/02/13/...-the-iphone-6/

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

2. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Eleni (14-02-14), Χρίστος (13-02-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αντωνη δεν ειναι για μενα. Το δικο μου βγηκε 170¤ μαζι με τη πωληση του 4. Αμα χαλασει βλεπουμε

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυσκολα.Κανω επαναφορα στο κινητο ολα κομπλε.Το σπαω με evasion7.Το προβλημα ερχεται με το iCloud.Εχω αρκετες φωτογραφιες και ευτυχως κρατησα ''γυμνο'' back up,δηλαδη μπηκα στην μνημη του κινητου και αντεγραψα τον φακελο στον υπολογιστη.Οι φωτογραφιες υπαρχουν και στο iCloud.Οταν συνδεθηκα μου λεει να αλλαξω e-mail.Αλλαζω κανω και επιβεβαιωση.Τα αντιγραφα τα οποια ειχα ανεβασει στο iCloud αφαντα.Πουθενα.Δεν κλαιω για τις εφαρμογες,και ευτυχως οι φωτογραφιες ειναι διασκορπισμενες σε 2 λαπτοπ.Αλλα οι επαφες και καποια αλλα(σημειωσεις στα ημερολογια) τα εχω χασει!Οποτε περα απο τα 600+ χλμ που πρεπει να κανω για να εχω επαφη με το λαπτοπ πως μπορω να βρω τις επαφες;

5. The Following User Says Thank You to freddys For This Useful Post:

Χρίστος (19-02-14)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπες εδώ και κοίτα τι υπάρχει από επαφές σου, μήπως έκανες κανένα λάθος! www.icloud.com

7. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

freddys (20-02-14)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυσκολα.Κανω επαναφορα στο κινητο ολα κομπλε.Το σπαω με evasion7.Το προβλημα ερχεται με το iCloud.Εχω αρκετες φωτογραφιες και ευτυχως κρατησα ''γυμνο'' back up,δηλαδη μπηκα στην μνημη του κινητου και αντεγραψα τον φακελο στον υπολογιστη.Οι φωτογραφιες υπαρχουν και στο iCloud.Οταν συνδεθηκα μου λεει να αλλαξω e-mail.Αλλαζω κανω και επιβεβαιωση.Τα αντιγραφα τα οποια ειχα ανεβασει στο iCloud αφαντα.Πουθενα.Δεν κλαιω για τις εφαρμογες,και ευτυχως οι φωτογραφιες ειναι διασκορπισμενες σε 2 λαπτοπ.Αλλα οι επαφες και καποια αλλα(σημειωσεις στα ημερολογια) τα εχω χασει!Οποτε περα απο τα 600+ χλμ που πρεπει να κανω για να εχω επαφη με το λαπτοπ πως μπορω να βρω τις επαφες;
    οταν λες να αλλαξεις τι εννοεις?

Εχεις ενα λογαριασμο icloud και αποθηκευεις μεσα τα στοιχεια σου.
    Αν αλλαξεις λογαριασμο με αλλο email πως περιμενεις να τα βρεις?

ειναι σα να βαζεις σε ενα δωματιο 2 καρεκλες, να βγαινεις και να μπαινεις σε ενα αλλο και να ρωτας γτ δεν ειναι μεσα οι καρεκλες.....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν λες να αλλαξεις τι εννοεις?

Εχεις ενα λογαριασμο icloud και αποθηκευεις μεσα τα στοιχεια σου.
    Αν αλλαξεις λογαριασμο με αλλο email πως περιμενεις να τα βρεις?

ειναι σα να βαζεις σε ενα δωματιο 2 καρεκλες, να βγαινεις και να μπαινεις σε ενα αλλο και να ρωτας γτ δεν ειναι μεσα οι καρεκλες.....
    Xριστο,ζητουσε να αλλαξω απο μονο του email.Ελεγε πως το βασικο μου δεν ηταν επιβεβαιωμενο,και δεν ηθελε να ξαναστειλει.Δεν εκανα καινουργιο id sto cloud.Κρατησα το ιδιο και αλλαξα μεσα απο το idapple.apple.com η καπως ετσι το email.Με το ιδιο id και τον κωδικο μπηκα στο cloud.
    Eιναι σαν να μπαινεις στο δωματιο,να αλλαζεις πορτα,να βγαινεις και οταν ξαναμπαινεις αφαντες οι καρεκλες...Που πηγαν οι καρεκλες;=>icloud (εκει πηγαν)

Bill ευχαριστω πολυ.Θα κατσω να βρω πως θα περαστουν κατευθειαν!Δεν πηγε καν το μυαλο μου να το ψαξω ετσι!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

καταλαβα απλα οπως το γραψες πριν δε μου εγινε κατανοητο!!

Λοιπον αφου οι επαφς σου ειναι κανονικα στο icloud.com αλλα δε τις βλεπεις στο τηλεφωνο αφου τις κατεβασεις σε ενα pc για καλο και για κακο(!!) τσεκαρε στις ρυθμισεις στη καρτελα icloud μηπως δεν ειναι ανοιχτος ο διακοπτης των επαφων.
    Αν δεν ειναι τον ανοιγεις και αν ειναι τον κλεινεις και μετα τον ξανανοιγεις.

Μετα πας αποθηκευση και αντιγραφα και περνεις ενα αντιγραφο (αντιγραφο τωρα)

Το χα παθει και γω παλιοτερα και ειχε σκαλωσει και δε μου συγχρονιζε σελιδοδεικτες.

11. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

freddys (20-02-14)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω θεμα με το power button σε iphone 5...

πρεπει να το πατησω πολυ παρατεταμενα για να δουλεψει (μερικες φορες δουλευει σωστα)...

ξερει κανεις καμια λυση? η παω για service?

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πας για σέρβις....
    Δε πέρνει τπτ και ΜΗΝ δοκιμασεις τπτ.
    Η λύση ειναι να αλλάξεις τη καλωδιοταινια των κουμπιων.
    Μικρό κόστος.
    2 που εχω πιάσει πριν και μετα μπορω να πω οτι έγινε το πάτημα καλύτερο σε αίσθηση!!!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Η Apple λανσάρισε το ΅CarPlay,Ά ένα έξυπνο και ασφαλή τρόπο να χρησιμοποιείτε το iPhone στο αυτοκίνητο

Όπως αναμενόταν η Apple λανσάρισε σήμερα το iOS in The Car στο Motor Show της Γενεύης.
    Η επίσημη ονομασία αυτού CarPlay με διαφημιστικό του σποτ τον έξυπνο και πιο ασφαλή τρόπο χρήσης του iPhone εντός του αυτοκινήτου.

Διαβάζοντας τον δελτίο τύπου της Apple που σας έχουμε και παρακάτω παρατηρούμε
    πως δεν έχουμε εκπλήξεις με την νέα αυτή υπηρεσία να λειτουργεί ακριβώς όπως την περιμέναμε.
    Οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει μέσω της διεπαφής του εκάστοτε κατασκευαστή
    ή χρησιμοποιώντας την Siri από το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Την στιγμή που το iPhone συνδέεται με το CarPlay σε ένα αυτοκίνητο ο χρήστης θα μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στις επαφές του,
    θα μπορεί να κάνει και να λαμβάνει κλήσεις ή να ακούσει μηνύματα στον τηλεφωνητή του.
    Επίσης δίνετε η δυνατότητα ανάγνωσης των μηνυμάτων ενώ ο χρήστης μπορεί να απαντήσει σε ένα πίσω φωνητικά.

Επιπλέον μέσω του CarPlay οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά άλλων εφαρμογών
    όπως οι Χάρτες, Podcast και μια σειρά άλλων επιλογών του iTunes όπως audiobooks.
    Επίσης έχουμε και υποστήριξη τρίτων όπως Spotify και Pandora αλλά και άλλες ραδιοφωνικές εκπομπές.

GENEVA―March 3, 2014―Apple® today announced that leading auto manufacturers are rolling out CarPlay,
    the smarter, safer and more fun way to use iPhone® in the car. CarPlay gives iPhone users an incredibly intuitive way to make calls, use Maps, listen to music and access messages with just a word or a touch.
    Users can easily control CarPlay from the carΆs native interface or just push-and-hold the voice control button on the steering wheel to activate Siri® without distraction.

“CarPlay has been designed from the ground up to provide drivers with an incredible experience using their iPhone in the car,” said Greg Joswiak,
    AppleΆs vice president of iPhone and iOS Product Marketing.
    “iPhone users always want their content at their fingertips and CarPlay lets drivers use their iPhone in the car with minimized distraction.
    We have an amazing lineup of auto partners rolling out CarPlay, and weΆre thrilled it will make its debut this week in Geneva.”

15. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Samaro (03-03-14)

Σελίδα 20 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 10181920212230 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP