Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 52

Θέμα: Αξίζει να αγοράσεις replica ζάντες??

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

ενα μπορω να πω και σε c180 και στον άσσο εχω βάλει replica ζαντες . Στο mercedes εδω και 5 χρονια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στον άσσο τις εχω πέντε μήνες και παλι είμαι μια χαρά. Τρεμουλο δεν είχα ποτέ σε κανένα απο τα δύο αυτοκίνητα . απο ποιότητα τι να πω αφού δεν είχα πρόβλήματα . του άσσου οι ζάντεσ ήταν απο τσεχία και οι replica απο taiwan στο βαρος δεν είδα και τρελη διαφορά. απο φινιρισμα και οι δύο στο ίδιο πανω κάτω επιπεδο ειναι .
    τωρα για να δώσει κάποιος 2500 για ζάντες ειναι πολλά τα λεφτά και οι μτχ ποτέ δνε ξέρεις τι έχουν περάσει .

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο farouk1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενα μπορω να πω και σε c180 και στον άσσο εχω βάλει replica ζαντες . Στο mercedes εδω και 5 χρονια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στον άσσο τις εχω πέντε μήνες και παλι είμαι μια χαρά. Τρεμουλο δεν είχα ποτέ σε κανένα απο τα δύο αυτοκίνητα . απο ποιότητα τι να πω αφού δεν είχα πρόβλήματα . του άσσου οι ζάντεσ ήταν απο τσεχία και οι replica απο taiwan στο βαρος δεν είδα και τρελη διαφορά. απο φινιρισμα και οι δύο στο ίδιο πανω κάτω επιπεδο ειναι .
    τωρα για να δώσει κάποιος 2500 για ζάντες ειναι πολλά τα λεφτά και οι μτχ ποτέ δνε ξέρεις τι έχουν περάσει .
    Γιαυτό farouk1 ψάχνομαι και εγώ και ρωτώ για τις replica και τι πρέπει να προσέχω γιατί πάντα είχα οεμ και δεν ξέρω τι παίζει με τις replica. Όπως είπες και εσύ τα 2500χιλιαρικα για 4 ζάντες τα βρίσκω και εγώ πάρα πολλά ειδικά αυτές τις εποχές γιαυτό και κοιτάζω αν υπάρχουν αξιόλογες replica μπας και με πιο λίγα λεφτά πάρω το σετ που μαρέσει.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP