Ετσι οπως τα λεει ο Αρης.
Πηγα σε δικηγορο σημερα κ μου πε οτι ο δικαστικος επιμελητης θα ζητησει 400 ευρω + αμοιβη του δικηγορου δηλ δεν συμφερει (μου χρωσταει 1000 ευρω) να ασχοληθω παρα μονο για το γαμωτο.
Ετσι οπως τα λεει ο Αρης.
Πηγα σε δικηγορο σημερα κ μου πε οτι ο δικαστικος επιμελητης θα ζητησει 400 ευρω + αμοιβη του δικηγορου δηλ δεν συμφερει (μου χρωσταει 1000 ευρω) να ασχοληθω παρα μονο για το γαμωτο.
aristent (24-02-14), Bazil Van Sinner (21-02-14)
Δυστηχως τετοιοι τυποι το εχουν κανει επαγγελμα και χαιρονται με ξενες περιουσιες!Ξερουν ακριβως τα κοστολογια για να κινηθεις νομικα και γνωριζουν οτι δεν θάξιζει να τους κυνηγησεις και πορευονται ετσι!Οπως και μενουν μερικους μηνες χωρις να πληρωσουν ενοικια,σε βαζουν για τα καλα μεσα και μολις δουν τα σκουρα μετακομιζουν και βρισκουν αλλα θυματα οπου την βγαζουν στο τσαμπε!Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη θα πετυχουν κανεναν τρελο που θα τους την φυτεψει και θα ψαχνονται!
ziaba (21-02-14)
Στην επομενη λοιπον φορολογικη δηλωση κανε τα χιλια αυτα ευρω δωρεα στο Ελληνικο κρατος, ενα μερος θα αφαιρεθει απο τον φορο εισοδηματος σου, μιας και ειναι η μονη σχεδον φοροαπαλλαγη που εχει μεινει.
Ετσι μπορει εσυ να τα εχασες αλλα και αυτος που σου τα χρωσταει θα ερθει αντιμετωπος με την εφορια και τους καινουυυυργιους νομους που εχουν βγαλει περι κατασχεσεων κλπ.
Τα λεφτα θα τα πληρωσει θελει δεν θελει, τουλαχιστον θα μεινει η ικανοποιηση οτι δεν στα εφαγε!!
ziaba (21-02-14)