Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυσκολα.Κανω επαναφορα στο κινητο ολα κομπλε.Το σπαω με evasion7.Το προβλημα ερχεται με το iCloud.Εχω αρκετες φωτογραφιες και ευτυχως κρατησα ''γυμνο'' back up,δηλαδη μπηκα στην μνημη του κινητου και αντεγραψα τον φακελο στον υπολογιστη.Οι φωτογραφιες υπαρχουν και στο iCloud.Οταν συνδεθηκα μου λεει να αλλαξω e-mail.Αλλαζω κανω και επιβεβαιωση.Τα αντιγραφα τα οποια ειχα ανεβασει στο iCloud αφαντα.Πουθενα.Δεν κλαιω για τις εφαρμογες,και ευτυχως οι φωτογραφιες ειναι διασκορπισμενες σε 2 λαπτοπ.Αλλα οι επαφες και καποια αλλα(σημειωσεις στα ημερολογια) τα εχω χασει!Οποτε περα απο τα 600+ χλμ που πρεπει να κανω για να εχω επαφη με το λαπτοπ πως μπορω να βρω τις επαφες;
    οταν λες να αλλαξεις τι εννοεις?

Εχεις ενα λογαριασμο icloud και αποθηκευεις μεσα τα στοιχεια σου.
    Αν αλλαξεις λογαριασμο με αλλο email πως περιμενεις να τα βρεις?

ειναι σα να βαζεις σε ενα δωματιο 2 καρεκλες, να βγαινεις και να μπαινεις σε ενα αλλο και να ρωτας γτ δεν ειναι μεσα οι καρεκλες.....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Χρίστος Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν λες να αλλαξεις τι εννοεις?

Εχεις ενα λογαριασμο icloud και αποθηκευεις μεσα τα στοιχεια σου.
    Αν αλλαξεις λογαριασμο με αλλο email πως περιμενεις να τα βρεις?

ειναι σα να βαζεις σε ενα δωματιο 2 καρεκλες, να βγαινεις και να μπαινεις σε ενα αλλο και να ρωτας γτ δεν ειναι μεσα οι καρεκλες.....
    Xριστο,ζητουσε να αλλαξω απο μονο του email.Ελεγε πως το βασικο μου δεν ηταν επιβεβαιωμενο,και δεν ηθελε να ξαναστειλει.Δεν εκανα καινουργιο id sto cloud.Κρατησα το ιδιο και αλλαξα μεσα απο το idapple.apple.com η καπως ετσι το email.Με το ιδιο id και τον κωδικο μπηκα στο cloud.
    Eιναι σαν να μπαινεις στο δωματιο,να αλλαζεις πορτα,να βγαινεις και οταν ξαναμπαινεις αφαντες οι καρεκλες...Που πηγαν οι καρεκλες;=>icloud (εκει πηγαν)

Bill ευχαριστω πολυ.Θα κατσω να βρω πως θα περαστουν κατευθειαν!Δεν πηγε καν το μυαλο μου να το ψαξω ετσι!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP