Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Θέμα: [E36] φρενα!!!!!!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο ήσουν ευχαριστημένος με τα μαμά φρένα του S ?Το είχαμε για αρκετά χρόνια στην οικογένεια και πραγματικά τα φρένα του πιστεύω ότι ήταν το πιο αδυνατό του σημείο.Στα πρώτα φρεναρίσματα έπιαναν καλά αλλά μετά από εκεί το χάος (χωρίς παρεξήγηση προσωπική μου άποψη).

Στάλθηκε από το GT-I8260 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Οι διαφωνιες και οι διαφορετικες αποψεις δεν εχουν σχεση με παρεξηγησεις.
    Και λιγο οφ τοπικ τωρα να σπαει η μονοτονια ...

Εν μερει συμφωνω, εν μερει διαφωνω. Δηλαδη, η αποψη που εχεις την ειχαν πολλοι κατοχοι -και οχι μονο- με S3.
    Απο την αλλη ομως, πως γινεται οι κατοχοι των Golf, A3, Leon, Ibiza που φορουσαν το 1.8Τ να ψαχνουν να βαλουν κομπλε S3 κιτ δηλαδη μπεκ,μαφ, τουρμπινα και ... φρενα ?
    Το πηγαιναν απο 150 αλογα στα 260 και εψαχναν και τα φρενα για να σταματουν καλυτερα. Να προσθεσω πως πριν το S3 ειχα το Α3 1.8Τ με τον AGU και ειχε εξαιρετικoτατα φρενα !

Το θεμα ηταν αλλου ομως και εδω ειναι που εχεις δικιο, προ κρισης η Αθηνα, τουλαχιστον, καθε βραδυ μετατρεποταν σε ενα ξεφρενο Νurburgring.
    Μετα τις 11 αρχιζαν ατελειωτα κυνηγητα στους δρομους σε γκολφακια τουρμπο, χοντα ς2000, εβο, μινι κουπερ, οπελ κορσα, πορσικα, Μ3 και ουτω καθεξης !
    Οποτε τα S3 με τα μαμα φρενα σε τετοιες καταστασεις (track day) λογικο ειναι να τα φτυνουν πολυ νωρις και μαλιστα οταν τα S3 ηταν με το λιγοτερο πουσαρισμα στα 260-270 αλογα και ροπες εκρηκτικες λογω τουρμπο. Εκει ναι ειχαν θεμα τα S3 με τα φρενα τους.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μένα η καλύτερη αίσθηση που είχα ποτέ σε φρενάρισμα ήταν από ένα Octavia ενός γνωστού μου αλλά μιλάμε για πολλάαααα λεφτά φρένα...

Φυσικά και δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τα δικά μου φρένα όμως τώρα η διαφορά στην αίσθηση σχετικά με πριν είναι ελάχιστη, ευτυχώς όμως προς το καλύτερο... Βέβαια δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπεράσματα αφού έχω κάνει μόνο 50 χλμ συνολικά... Στην πορεία όλοι μου λένε θα δω μεγάλη διαφορά μετά από 500 με 1000 χλμ...

Σαν απόδοση φυσικά και είναι καλύτερα και το είδα σε 1-2 δοκιμούλες που έκανα και σε μεγαλούτσικες ταχύτητες (100 χλμ) και σε μικρότερες... Ακόμα δεν θέλω να τα πιέζω τρομερά, να στρώσουν λίγο πρώτα και μετά... Ακόμα ούτε οι δίσκοι δεν φαίνεται καλά καλά που πατάει το τακάκι...

Όσο για το σεβρό που λέτε ίσως το ψάξω λίγο παραπάνω αργότερα βλέποντας και την συμπεριφορά των φρένων στην πορεία...
    Αυτο με το σεβρο να το ψαξεις. Με ειχε προβληματισει κι εμενα γιατι το σκεφτομουνα πιο παληα αυτο που εκανες με τα φρενα και τα ακρα του Μ3.
    Εκανα πισω ομως τελικα γιατι εγινα λιγο δυσπιστος λογω του κοστους και τελικα συμβιβαστηκα με τις δυνατοτητες των Ε36 απλα φροντιζω να κοβω νωριτερα για να ελεγχω οσο μπορω τις κακοτοπιες.

Γνωμη μου και επιμενω σ'αυτο, αφου πιανουν τα χερια σου και εχεις και τον θειο σου βγαλε τα πισω και ξαναβαλε τα μαμα και πιστευω θα φρεναρεις ακομα καλυτερα. Δεν εχεις να χασεις τιποτα να το δοκιμασεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikoZ3 : 18-02-14 στις 19:13

2. The Following 3 Users Say Thank You to NikoZ3 For This Useful Post:

HLIAS - E36 (18-02-14), Lambros46 (18-02-14), wheelman (18-02-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP