Αρχικό μήνυμα απο
mitsos_chania
Σπυρο τα εχουμε ξαναπει οντως.Δεν με νοιαζει τι λενε τα περιοδικα(οι οποιοι τις περισσοτερες φορες τα "παιρνουν" για να κανουν "σωστες" κριτικες).Εμενα αυτο που με νοιαζει και που εχω διαπιστωσει στην πραξη ειναι οτι ενα fiesta του 2006 φρεναρει καλυτερα απο το αυτοκινητο μου που εχει πενταπλασια τιμη(σημειωνω οτι εχω καινουρια φρενα καινουρια υγρα,τακακια,εχει γινει και εξαερωση πλεον,και καινουρια λαστιχα).Και το εχουμε συγκρινει και με κουπε ε46 2.2 και παλι τα ιδια αποτελεσματα.Στον ιδιο δρομο.
Στο δια ταυτα,δεν περιμενα ποτε να εχω δωσει τοσα λεφτα για αμαξι,το οποιο υποτειθεται οτι ειναι και μαρκα(μη χ*σω),και να χρειαζεται να δωσω αλλο ενα καρο λεφτα για να σταματαει το αμαξι(τα 1000¤ που απαιτουνται τα θεωρω σεβαστο ποσο)
Το τι θεωρούμε καλά φρένα, απ'ό,τι φαίνεται τείνει να γίνει υποκειμενικό, ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι αντικειμενικό. Υποκειμενικό, ίσως είναι με βάση την αίσθηση που αφήνει το μεσαίο πεντάλ, αλλά οι μετρήσεις των 100-0 πχ είναι κάτι αντικειμενικό. Η 320 μου για παράδειγμα, έχει, αν θυμάμαι καλά, 100-0 στα 37 περίπου μέτρα, απόδοση που είναι (αυτό το θυμάμαι σίγουρα) η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία (μετά το Α4). Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν θεωρώ ότι το αυτοκίνητο υστερεί στο φρενάρισμα, οπότε δε συμφωνώ ότι οι bmw χρειάζονται ένα αξιοσέβαστο ποσό για να σταματούν, εκτός και αν οι διαφορές της Ε90 με την Ε46 είναι τεράστιες, που δεν το νομίζω.
Από εκεί και πέρα, μπορεί κάποιος να θέλει φρένα άγκυρες που να μην κουράζονται ποτέ και να κοκκαλώνουν το αυτοκίνητο στα 32 μέτρα, οπότε μπορεί να πάει σε μια ακριβή λύση αφτερμάρκετ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα εργοστασιακά φρένα των bmw είναι ανεπαρκή και κατώτερα της τιμής του αυτοκινήτου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 20-04-10 στις 16:07
the more people agree with me
the more I think I'm wrong