Εγώ πάντως θα τα αλλάξω χαχαχαχα
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Lambros46 (10-12-13)
wheelman (10-12-13)
Xaxaxa σημερα τσιμπησα και ενα 10ρικο refund απο τον κινεζο γτ του ειχα αναφερει προβλημα στα ξενον!
Βγηκαν τζαμπα τα κανσελερακια![]()
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Ερώτηση κρίσεως όποιος γνωρίζει
E46 sdn pre f/l με aftermarket xenon και harness για τα angel eyes προκειμένου να τροφοδοτουνται από δύο πηγές,την οποία έχω συνδέσει μόνο στη γραμμή του αριστερού φως θεσεως.
Αν γυρίσω τον διακόπτη φώτων στη θέση για τα φώτα θεσεως με το κλειδί στη θέση 0 όλα καλά.
Αν γυρίσω τον διακόπτη φώτων στη θέση για τα πορείας με το κλειδί στη θέση 0 σβήνουν όλα τα φώτα ακόμα και του καντράν.
Με το κλειδί στις θέσεις 1,2 και 3 όλα καλά.
Αύριο θα ξηλώσω και το harness των A. E. Και αν καταφέρω να σετάρω το λαπιτοπι θα το μπριζωσω.
Θα σκάσω όμως, Δευτέρα πρωί έχουμε επίσκεψη σε ηλεκτρολόγο
Ακριβως το ιδιο εχω κανει Ηλια και μου παιζουν μια χαρα!
Απο οτι καταλαβα ενω εχει βγαλει απο το ρελε 2 εξοδους χρησιμοποιηεις την μια.
Χρησιμοποιηεις αυτη που ειναι κανονικα ανοικτη ή αυτη που ανοιγει με το πηνιο? ειναι 87 νομιζω σηνεχεια ανοικτη και 87α ανοιγει με το trigger!
Μηπως τα επαιξε ο ρελες?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Μα το πρόβλημα δεν εμφανίζεται στα θεσεως αλλά στα πορείας.
Τες πα εγώ θα το ξηλώσω, ούτως ή άλλως θέλει πατέντα για να παίξει πλέον.
Να ρωτήσω κάτι σχετικό, γιατί βάλατε ξεχωριστή καλωδίωση για τα angel??? Ποιός ο λόγος?
Y.Γ υποψιάζομαι για το ανοιγμα κλείσιμο με το κλειδί, αλλά για πείτε![]()
Προκειμένου να ανοίγουν με δύο triggers είτε από τον διακόπτη φώτων είτε με το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου
BILL007 (16-02-14)