Επαναφέρω το thread απο το χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και θέλω να κάνω το ίδιο.
Ψάχνω κατάστημα στη θεσσαλονίκη και θα ήθελα αν κάποιος έχει κάποια προσωπική εμπειρία για κατάστημα να μας διαφωτίσει. Θα πήγαινα σίγουρα στην Llummar στην αερογέφυρα αλλά δυστηχώς έκλεισε![]()
-------------------
Το καλοκαίρι πέρασα μεμβράνες στην llumar, ποτε έκλεισε;;; Κρίμα αν όντως ειναι αλήθεια, έκαναν εξαιρετική δουλεια, τώρα δεν υπαρχει αντιπροσωπεία στην θες/νικη;; Κανε μια αναζήτησή στο google για την θες/νικη , θα ψάξω κ εγω να δω τι υπαρχει !!
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 24-01-14 στις 12:59
Για 3M στην θεςςαλονικη δες εδω
https://solutions.3m.com/wps/portal/...=1273656449909
απο το site της εταιρείας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 24-01-14 στις 13:08
Δεν πρόλαβα να το βάλω στο ίδιο post πέρασε ο χρόνος για να κάνω edit...
...Για την Llumar όντως δεν υπαρχει πλέον στο site το κατάστημα της Θεσσαλονίκης , ούτε καν κάποιος αντιπρόσωπος για θεσσαλονικη , ξέρει κανεις γιατι έκλεισε;;;
εχω διλημμα :
να τα αφησω ως εχει ή να βαλω 1ο σταδιο οδηγου/συνοδηγου;
με σταματανε επειδη ειναι μπανικο αλλα για εξακριβωση και οχι για κληση.
απο την αλλη επιφυλασσομαι για το οπτικο αποτελεσμα.
σημειωστε οτι ολο το εσωτερικο ειναι μαυρο.
τι λετε;
![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Αστο οπως εχει. Με αυτα που γινονται τη νυχτα πλεον (ενοπλες κλοπες), αν δεν ξερουν ποσοι ειναι μεσα ακομα καλυτερα. Αμα αρχισουν οι κλησεις βαλε το 1ο μπροστα. Τη μερα θα φαινεται ελαχιστα η διαφορα, το βραδυ καθολου.
Γιωργο στην λαγκαδα πανω υπαρχει μαγαζι με πολυ καλη τοποθετηση και τιμες εχουν βάλει πολλοι δικοι μου απο την δουλεια και χρησιμοποιει aswf μεμβρανες
Ενα γωνιακο απεναντι απο τα παλια νεκροταφεια? Αν ειναι αυτο οντως ειναι πολυ καλοι! Εγω εβαλα πριν 5 χρονια και οταν μια μεμβρανη ειχε σημαδια απο το πανω κατω τ παραθυρου μου την αλλαξαν δωρεαν λογω εγγυησης εφ'ορου ζωης.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE