Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 56 από 56

Θέμα: BMW 630i (look M6) αγορα....

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ας πω και εγω την εξυπναδα μου...
    ανθρωπος που αγοραζει με δοσεις ( γραμματια, μη το παρει κανεις στραβα,ολα τα αμαξια μου ετσι τα αγορασα) οποιος δηλαδη βαζει γραμματια εχει περιορισμενα οικονομικα ή το κανει για φορολογικους λογους.
    Στη δευτερη περιπτωση δεν μου πεφτει λογος,
    Στη πρωτη ομως το να μπεις σε κοστη συντηρησης ενος v10 (λαδια βλαβες κλπ) και συναμα στα κοστη συντηρησης για τελη,τεκμηρια , φπδ ,ασφαλεια που αν γινει και καμια στραβη στην αδηλωτη μετατροπη εχει τοση αξια οσο τα ευρω της μονοπολης...
    Εεε νομιζω αυτο λεγεται αυτοκτονικος ιδεασμος !!!
    Ειδικα αυτη την εποχη ειναι μεγα σφαλμα!!!

Περιοχή
    Μπραχαμι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν αντεχεις φορολογιες και λοιπα οκ αλλα πριν το παρεις σε μηχανικο να το δει οπωσδηποτε γιατι σιγουρα θα εχει φθορες και τα ανταλλακτικα της bmw ειναι ακριβα ακομα και για μενα που εχω ε46 1600
    I will remember before I forget

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εφόσων δεν γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση του ανθρώπου, ότι και να τον συμβουλέψουμε να κάνει, θα είναι γκάου και εκτός πραγματικότητας. τη σωστή συμβουλή μπορεί να την δώσει κάποιος όταν γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες. αν ο φίλος πεινάει που λέει και ο λόγος, η συμβουλή είναι πάρτο αλλιώς. αν απο την άλλη το φυσάει, του λές πάρτο και κάνε την πλάκα σου και μετά πέτα το κιόλα.

σαν θωμάς, αυτό που έχω να πώ με σιγουριά είναι να το πάρει για τα λεφτά που του χρωστάει. το τι θα το κάνει απο'κει και πέρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. το λέω αυτό, γιατί ξέρω πολύ καλά τι είναι να σου χρωστάνε και να μην μπορείς να πάρεις τπτ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (12-02-14), chrisgiapz3 (12-02-14), Leonidas_E39 (12-02-14), nikos1400 (13-02-14), playmaker (12-02-14), saulm3 (12-02-14), Vassilis ///M (12-02-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας, τα περισσοτερα μελη του φορουμ εκτος απο μερικους που δωσαμε επιπολαιες απαντησεις .ουσιαστικα μου μιλησαν σαν να ηταν φιλοι μου ισως και παραπανω θα ελεγα, αυτο δειχνει ποσο αγαπανε το αντικειμενο και το ειδικα τα αμαξια με την προπελα μπροστα, δεν περιμενα τετοια υποδοχη , ευχαριστω ξανα
    Στο θεμμα μου τωρα, μιλησα με τον λογιστη μου και ειδα οτι φορολογικα θα εχω παγια εξοδα (Τελη-εισφορες κτλ) περιπου στα 1500 ευρω. Δεν ειναι τοσα πολλα οταν για το μερσεντες δινουμε πανω απο τα μισα αλλα δεν ειναι ουτε καν το μισο αμαξι απο το 630
    Ολοι οι ανθρωποι δινουν φορολογικα καποια χρημματα , αυτα τα 400 ευρω ας πουμε για ενα 1600 ειναι το «μηδεν» δλδ δεν το σκεφτομαι 1500 ευρω αλλα 1000 ευρω πανω απο οτι θα εδινα για οτιδηποτε
    Εισοδηματικα εχω προηγουμενα εισοδηματα απο παλιες χρονιες και καποιες γονικες δωρεες που μαλλον οριακα καλυπτω το τεκμηριο για τα 3000 κυβικα αν χωρισουμε την αδεια μιση μιση
    Βαζοντας στο παιχνιδι ασφαλειες και 1 ετησιο σερβις τον χρονο παω στα 2000+
    Αρχικα η συμφωνια ηταν δελεαστικη αλλα οταν πεφτει η σκονη ,υπαρχει προβλημμα
    Ειναι κριμα να σου καθεται στα χερια σου τετοιο εργαλειο και να μην μπορεις να το παρεις για δευτερουοντες λογους ακομα και αν εισαι διατεθημενος να κανεις καποιες θυσιες...
    Παντως λιγο που ξανα μπηκα στον κοσμο της bmw αν μπορεσω καποια στιγμη θα επιστρεψω ,γιατι ειναι κατι περισσοτερο απο ενα απλο μεσο μεταφορας

6. The Following 6 Users Say Thank You to Ocelot M For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-02-14), Leonidas_E39 (12-02-14), playmaker (12-02-14), Ptboul (13-02-14), stefm5 (12-02-14), Vassilis ///M (12-02-14)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ocelot M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας, τα περισσοτερα μελη του φορουμ εκτος απο μερικους που δωσαμε επιπολαιες απαντησεις .ουσιαστικα μου μιλησαν σαν να ηταν φιλοι μου ισως και παραπανω θα ελεγα, αυτο δειχνει ποσο αγαπανε το αντικειμενο και το ειδικα τα αμαξια με την προπελα μπροστα, δεν περιμενα τετοια υποδοχη , ευχαριστω ξανα
    Στο θεμμα μου τωρα, μιλησα με τον λογιστη μου και ειδα οτι φορολογικα θα εχω παγια εξοδα (Τελη-εισφορες κτλ) περιπου στα 1500 ευρω. Δεν ειναι τοσα πολλα οταν για το μερσεντες δινουμε πανω απο τα μισα αλλα δεν ειναι ουτε καν το μισο αμαξι απο το 630
    Ολοι οι ανθρωποι δινουν φορολογικα καποια χρημματα , αυτα τα 400 ευρω ας πουμε για ενα 1600 ειναι το «μηδεν» δλδ δεν το σκεφτομαι 1500 ευρω αλλα 1000 ευρω πανω απο οτι θα εδινα για οτιδηποτε
    Εισοδηματικα εχω προηγουμενα εισοδηματα απο παλιες χρονιες και καποιες γονικες δωρεες που μαλλον οριακα καλυπτω το τεκμηριο για τα 3000 κυβικα αν χωρισουμε την αδεια μιση μιση
    Βαζοντας στο παιχνιδι ασφαλειες και 1 ετησιο σερβις τον χρονο παω στα 2000+
    Αρχικα η συμφωνια ηταν δελεαστικη αλλα οταν πεφτει η σκονη ,υπαρχει προβλημμα
    Ειναι κριμα να σου καθεται στα χερια σου τετοιο εργαλειο και να μην μπορεις να το παρεις για δευτερουοντες λογους ακομα και αν εισαι διατεθημενος να κανεις καποιες θυσιες...
    Παντως λιγο που ξανα μπηκα στον κοσμο της bmw αν μπορεσω καποια στιγμη θα επιστρεψω ,γιατι ειναι κατι περισσοτερο απο ενα απλο μεσο μεταφορας
    Εχεις ξαναέρθει στο κόσμο της bmw αλλα και στο φόρουμ μας και επέστρεψες με αλλο nickname πράγμα που το απαγορεύουν οι κανόνες του φόρουμ
    Όμως δε κατάλαβα για πιο λογο επιστρεψεις σε κατι που στο παρελθόν δε σε ικανοποίησε .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

8. The Following 8 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

alexm (12-02-14), aristent (12-02-14), BILL007 (12-02-14), gant (12-02-14), Leonidas_E39 (12-02-14), PANOS-E60 (13-02-14), Ptboul (13-02-14), stefm5 (12-02-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαι αφου το θρεντ "εκπληρωσε" τον σκοπο του....., κλειδωνει εδω.

10. The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

bill_m3 (13-02-14), michaelp900 (13-02-14), Ptboul (13-02-14), saulm3 (13-02-14)

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 456

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP