Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 56

Θέμα: BMW 630i (look M6) αγορα....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ας πω και εγω την εξυπναδα μου...
    ανθρωπος που αγοραζει με δοσεις ( γραμματια, μη το παρει κανεις στραβα,ολα τα αμαξια μου ετσι τα αγορασα) οποιος δηλαδη βαζει γραμματια εχει περιορισμενα οικονομικα ή το κανει για φορολογικους λογους.
    Στη δευτερη περιπτωση δεν μου πεφτει λογος,
    Στη πρωτη ομως το να μπεις σε κοστη συντηρησης ενος v10 (λαδια βλαβες κλπ) και συναμα στα κοστη συντηρησης για τελη,τεκμηρια , φπδ ,ασφαλεια που αν γινει και καμια στραβη στην αδηλωτη μετατροπη εχει τοση αξια οσο τα ευρω της μονοπολης...
    Εεε νομιζω αυτο λεγεται αυτοκτονικος ιδεασμος !!!
    Ειδικα αυτη την εποχη ειναι μεγα σφαλμα!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εφόσων δεν γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση του ανθρώπου, ότι και να τον συμβουλέψουμε να κάνει, θα είναι γκάου και εκτός πραγματικότητας. τη σωστή συμβουλή μπορεί να την δώσει κάποιος όταν γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες. αν ο φίλος πεινάει που λέει και ο λόγος, η συμβουλή είναι πάρτο αλλιώς. αν απο την άλλη το φυσάει, του λές πάρτο και κάνε την πλάκα σου και μετά πέτα το κιόλα.

σαν θωμάς, αυτό που έχω να πώ με σιγουριά είναι να το πάρει για τα λεφτά που του χρωστάει. το τι θα το κάνει απο'κει και πέρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. το λέω αυτό, γιατί ξέρω πολύ καλά τι είναι να σου χρωστάνε και να μην μπορείς να πάρεις τπτ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (12-02-14), chrisgiapz3 (12-02-14), Leonidas_E39 (12-02-14), nikos1400 (13-02-14), playmaker (12-02-14), saulm3 (12-02-14), Vassilis ///M (12-02-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP